selam arkadaslar tatilim 50 linci gunune yaklastı istanbul donus yolunu tutmadan once internet bulmusken bir iki resim paylasmak istedim yer ordu fatsa bolaman beldesi hedef balık palamutkullanılan takım 10 lu capari 73 adet palamut tutma zevkine ulastık Uploaded with ImageShack.us ilkdefa tekne kullanıyorum baya zevkli Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
masallah tebrik ederim..... balıkların bu kadar küçük olması bu sezonunda bereketsiz geçeceginin habercisi sanırım......inşallah yanılırım.......AMİN.
Sevgili Levent kardeşin, teknede üç kişi olduğunuz belli ve sirküler uygun bir av olduğu için fazla fırça yemeyeceksiniz, yan balkonda oturan ve bununla her zaman tatmin olan sevgili kardeşlerimizi de hayal kırıklığına uğrattınız, neyse şaka bir tarafa ben de bugün bir palamut satın aldım ...böyle bir lezzet olamaz, hanımım Ursula. - Ben hayatımda bu kadar lezzetli bir balık yemedim, dedi.....nasıl yaptığımızı bilmek isteyenler bana buradan sorabilirler. Tebrikler, sevgiler, heiniz hoşça kalın.
Orhan abicim tarifi paylasırsan bizi cok mutlu edersin .Su palamuttan lüfer lezzeti bekledikce hep hayal kırıklıgına ugruyoruz
orhan abi oldum olası palamut sevemedim.palamutun böyle enfes bi tarifi varsa paylaşın ve tarihe geçin tebrikler Levent
Hemen paylaşıyorum sevgili Levent kardeşim, Palamutu bu mevsimde temizleyeceksin, balığı olduğu gibi bir tavaya koyacaksın, tuzunu ve karabüberini atacaksın çok az bir ateşte tavanın kapağını kapatıp beş dakika kısık ateşte pişireceksin sonra palamutu ters çevirim tekrar beş dakika daha pişireceksin ve sıcak olarak servis yapacaksın. Sonra beni ara....0535 073 75 18. Sevgiler hoşça kal.
2. fotoya göre fotoğraf çekeni de sayarsak öyle görünüyor ki teknede 3 değil 4 kişi var. Limit konusu da şöyle: Palamutta olması gereken minimum boy 25cm. Yukarıda balıkların küçük olduğu söylenmiş ancak biz iyi niyetle tüm balıkları 25cm. ve üzeri sayalım, bu durumda 73 balık yaklaşık 15 kg. yapar. Av limitler dahilinde. Yan balkondan görünen bu.
teknede 5 kisi var resimler 29 eylulde cekildi balıklar iri bu tarihlerde dahacok cingene palamutu cıkarmıs balık baya iri ve boldu 73 balıktan 23 tanasini 4 kisi paylastık teknesi olan arkadas gecimini balıkcılıkla saglıyor yani 5 balıklaeve donduk hepinize tesekkurler balık avında yeterince bilincliyim ama malesef limitler uygun balık bulmak her gecen gun daha zorlasıyor burda 10 cm cinekopları tutuyorlar bilincsizliz hala devam ediyor bu yıl karadeniz rezervi oldukca zayıf istavrit ve cinekop cok az herkeze selameder bol ve guzel avlar dilerim
orhan abicim teknede 5 kisiydik br arkadasımız gecimini bu isten saglıyor biz 4 kisi 23 balıgı paylastık limit asımı yok balıkların boyu uygun orhan abicim gercekkten cok lezzetliydi tarifin icinde tesekkur ederim