Karadenizde mırmır

Konu, 'Bölgeler' kısmında balikci55 tarafından paylaşıldı.

1. balikci55

balikci55

Selam arkadaşlar karadenizde (samsun-fatsa taraflarında) kıyıdan mırmır alınırmı mezgit istavrit değilde daha büyük balıklardan neler çıkar paylaşırsanız sevinirim.

2. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba güzelim karadeniz sahilimiz hep kumluk olmasına rağmen mırmır hiç yakalamadım yakalayanıda görmedim,forum sakinleri konuyu aydınlatacaktır;bende merak ediyorum bu sorunun cvpını...

3. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Ben karadeniz'de giresun da okudum .. 2-3 sene kıyıdan av yaptım. Mırmır ne tuttum nede gördüm.. Zaten mırmır soğuk su balığı değil.. marmaradan kuzeyde görmemizçok zor bu yüzden.. Mırmır değil fakat karagöz , isparoz , levrek , minakop yakalayabilirsin karadeniz de...

4. 29519

29519

Aslında küresel ısınma, ısınan sular filan derken yakında görebiliriz. :)

5. HAKANBAHAR

HAKANBAHAR HAKAN BAHAR

Isı bir yana bu mırmırın derdi zannederim tuz oranı karadenizdeki tuz oranını sevmiyor bu balık yoksa havalar ısınınca birkaçtane olsun görülürdü sanırım marmaradada baya bi azaldı son dönem inşallah bol olsunda balık zevki yaşayalım

6. ozkan79

ozkan79 özkan

aynı fikirdeyiz lafı ağzımdan aldınız tuzzz :)

7. cakall

cakall Burhan Sait

yazları Trabzona gidiyorum. Ne tuttum nede tutanı gördüm. Ama eşkina mevcut. Ama eşkina deme kimse bilmez, Trabzon'da Maroş diye anılır.

syg,

8. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    katılıyorum akdenizde en çok bulun an balıktır oltayı tavuk gğsü takın atın titremeye başlar 5 saniye sonra oltamız ;) ;) ;)

9. balikci55

balikci55

Yorumlar için teşekkürle rdemekki mırmırı tatilde anca tutabiliriz:D

10. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Kürenin ısınması bu şekilde devam ederse bir gün gelir ordada mırmır görünür..hiç şaşmayın..

yıllar sonra Akdeniz , fauna açısından Hint okyanusuna benzeyecektir..daha bir çok tür oradan gelecektir..ve akdenizde çok karışık bir türler kompleksi oluşacaktır.. kim kimi yer kim tükenir kim kalır bilinmez ama zaman gösterecektir..