Eğer var ise korkarım bir yanlışlık yapıyorum avlanmada; yok ise Karadenizde mevsimi nedir bu balığın ?banghead Yardımcı olabilecek üstadlardan yardım istiyorum...Şimdiden çook teşekkür ederim...
Ben Trabzon'dayım geçen gün gittiğimde kiloluğa yakın levrekler geldi. Hatta 2 tane gelen abimin oltasını kopardı.(Belki somon da olabilirler). Ama abim fırsat buldukça sabahları gidiyor yarım kilo civarına yakın 2-3 balık alıyor. Kullandığımız sistem 1 tane top 1,5m kadar misina ucuna ufak kefale benzer slikon balık. Diğer bir şekilde ufak bir şamandıra, altına 2 li takım, ucuna yem olarak da canlı teke.
Saolasın bende cide de avlanıyorum..Daha siftahımız olmadı ama yemle hiç denemedim levreği...Rapala ile devam; böyle giderse sanırım yemli sistemide deneyeceğim...
Eğer 10-12 cm civarı canlı kefal bulma şansın varsa yarım kilo dan iki kiloya kadar levreği her tür suda alabilirsin. Kefalin boyu 15 cm oldumu rekorum olan 5 kg levrekler gördüğü yerde affetmeyecektir. Misinen ince oltan keskin olsun :thumb: