Kaçamarmara ve sulinalar izmirden geldi.Eşkinalar Karadenizden.Yerimiz iyi olmasına rağmen bu akşam bozuk yemlerle bile iyi sayılacak bir avdan azönce eve döndük 1 -1,5 kg 2- 1 kg 2- 750 gr 2- 500 gr Süre 2 saat Muhit Kefken Allah bereket versin...
Rapora fotoğraf ekleseydiniz, bu güzel avları görme fırsatımız olurdu. Tebrikler, hele bi yorgunluğunuzu atında, daha detaylı foto destekli bir rapor süper olur. Elinizee emeğinize sağlık...
fotograflar Fotograflar elimde fakat gönderme özürlüyüm.Fly çalışmaları filan birsürü fotograf mevcut ama bir türlü yollamayı beceremedim.
Av için tebrikler.. Aşağıda resim yüklemeyi yazdım..basamak basamak..eminim yapabilirsiniz 1-"imageshack" sitesini googldan bulun 2-site açılınca "gözata" tıklayın.. 3-yayınlamak istediğiniz resme "çift tıklayın" 4-imageshack sitesindeki "host it" kutucuğuna tıklayın 5-resim yüklendikten sonra alttaki bölümün en üstündeki linki kopyalayın("include details "kutucuğunun altındaki ilk link) ...(sağ tık-copy) 6-balıkavı net teki mesaj bölümüne gelin "insert image" ikonuna tıklayın ...Bu ikon 2 tepe resmi olan sarı kutucuk 6-ikonu tıkladıktan sonra açılan yere kopyaladığınız linki yapıştırın..(sağ tık-paste) 7-cevapla kutusuna basın ve işlem tamam.. hala yükleyemezseniz bana yollayın ben sizin yerinize yüklerim __________________
Fotoğraf Bölümün en üstünde fotoğrafları mesaja nasıl ekleyeceğiniz ayrıntılı bir şekilde anlatılmış oraya bakarsanız hiç zor olmaz. Fotoğrafları görmek için sabırsızlanıyoruz
Sebati Abi fotoları koy yoksa yorum falan yok Abi eline koluna sağlık,fly ile ilgili olanları da bekliuyorum sabırsızlıkla,onla ilgili bir başlık vardı forumda sanırsam zaten.Senden öğrenecek çok şey var belli ki...
Şimdi çok güzel oldu ama foto yüklemede yinede bir sorun var link uzantıları fotonun köşelerinde gözükmemesi lazım,doğru linki kopyalaman gerekiyor. Eşkina'larda kuzu gibi yatıyorlar maşaallah, maşaallah tekrar eline emeğine sağlık , güzel av olmuş. Dahasına rastgele...
Allah __________________ Ve Allah ölümsüz Kullarindan Bir Ordu Yaratti Her Neferi Mehmetcik Adinda.ölümsüz Olmalarinin Tek Sirri Sancaklarina Feda Ettikleri Kanlarinda Sakli.o Kani Damarlarimda Taşidiğim Için Gururluyum...