Karadenizin Dişlileri 2.bölüm..

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında paşa28 tarafından paylaşıldı.

1. paşa28

paşa28 onur

Arkadaslar hafta içi bİtsinde hafta sonu gelsın 2 gün balıga gıdım dıe kendı kendımı yıyorum..bu senede dişli bollugu var karadenizde..cumartesi gttiğimde remixon balık seklındekı 22 gr.lık kasıkla at cek yapıosrum bısey anıden bı asıldı ben cekıom o cekıo dedım ya kofana ya lewrek o heycanla bi baktım su ustunde bi kus gelıo dedım yakaladık kusu:)ama 1 dk bi adrenalin yasadım:) onu zar zor 20 dk.kada cektım kasık hayvanın kanadından ete saplanmıs ozenle cıkarıp gokyuzune..videosunuda cektim ama yuklemeyı beceremedım..sonra 1 sarıkanat aldım zaman sonra yemle atmak ıcın bı arkads geldı arkadasları gelcekmıs o onceden gelmıs elınde sadece bi makara misina ve biraz istavrit arkadslar gelene kadar atım fazla ıgnen varmı dedi cantanın dbındekı bıkaç ıgneyı verdim 10 dk iç.inde 3 sarıkanat yakaladı dedım bendle yemlı atım dedim balık vuruo gttım yem alıp geldım o arkadsın arkadsları gelmıs atmaya yer yok kasıga devam dedim grmeye yer yok sahıl kenarından attıgımız ıcın bı agrlık daha ama bu defa kusu erken grdum 2 denız kusu yakaladım ne sans:D kalabalık gtti bı benden ıgne alan arkadsla bız kaldık yemlerı taktım gectım yanına ama onum musait deıl balık wruo kıyıya kaldırırken dusuruom yanımdakı arkadsın attıgı yer musait kaldırıo kovaya:) neyse benım balıklar süreklı suya abartısız 7-8 tane kıyıya kadar geldı kaldıırken dustu neyse ogun 2 balıjkla ıdare ettim biri 225 dieri 175 gr geldı onları fotograflamadım..bgun sabah erkenden kalktım aldım 1 kg istavrit gttim en guzel yere gectim saat 12 den aksam 5 e kadar tutulan balıklar arkadslar..btun arkadslara bereketlı avlar.:) :)

KULLANILAN TAKIM:TEK İGNELI KURSUNSUZ OLTA
    KULLANILAN YEM:İSTAVRIT FLETO
    25M.MISINA

DENİZ KUSU KURTARMA OPERASYONU:)
    http://img428.yukle.tc/image.php?id=9677k.jpg

SONRAKİ GÜNÜN DİŞLİLERİ
    http://img428.yukle.tc/image.php?id=335904112012282.jpg
    http://img428.yukle.tc/image.php?id=97004112012283.jpg

2. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    tasmalamada yada ignenizde sorun olabilirmi? bu kadar kolay dusmemesi lazim.. aldiginiz baliklarda guzel daha iyileride rast gelsin elinize saglik..

3. paşa28

paşa28 onur

zaten su tasmalama ısını pek beceremıorum..balık alıp gturuo suyun ıcınde cekıorum ıgnenın balıgın agzından cıktıgını hıssedıorum bunları kaçırdım dıe bıle saymadım okadar cok oldukı solediğin gbi tasmalamayı beceremıorum daha dgrusu hıc denemıorum balık vuruo cekıom ama demekkı yapmak lazımmıs tesekkurler avların bereketlı olsun..

4. fztyasin

fztyasin yasin özkan

tebrikler ve geçmiş olsun (kuşlar için) balıklar çok güzel görünüyor bence de tasmalama sorununuz var gibi ben de zamanlamayı tutturamadığım için kaçırıyorum biraz daha atik olmak lazım sanırım.
    dahasına da rast gelsin

5. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    sert tasma vurabilirsinuz bisey olmaz agzina filan merak etmeyin. eger misinaniz esnekse buda tasmalamada sıkıntı yapabilir.

6. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    güzel balıklar tebrikler, daha iyilerine inşallah.

Uploaded with ImageShack.us

7. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Öyle ya da böyle heyecanlı olmuş, kuşu da sağ salim kurtarman güzel bir davranış ama benden sana nacizane tavsiye, Türkçemize lütfen dikkat edelim. Dilbilgisi kurallarını, noktalama işaretlerini kesinlikle kastetmiyorum. Benim de yanlış yazdığım durumlar olabiliyor ama kelimelerin doğru yazılışı dilimizin yozlaşmaması için çok çok önemli, mesela "cekıo-lewrek-gelıo-vuruo-deıl-wruo-dusuruom-kaldırıo-dıerı" gibi "sms Türkçesi" kelimeleri sms'ler haricinde kullanmayalım, hatta sms'de bile kullanmayalım ki alışkanlık yapmasın. ;) Bol balıklı avlar dilerim..

8. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    tebrikler bu sene karadenişz marmara sarıkanata doyurdu milleti bolluk artarak devam eder inşallah

9. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    Tebrik ederim...

10. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    mustad uzun pala 2/0 kullanın taşada çarpsa sağa solada çarpsa düşmez,kaçarı yok...

11. toruga

toruga tolga

Favori Kamış:
    Safina X Spin 2.70m 10-35gr
    Favori Makine:
    Spro Hardliner
    En İyi Avı:
    aral 2.550gr
    Bi tasmalayabilsem akşama kadar gezdiricem.Bu yıl çok kısmetsiz geçti çook!

12. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrikler güzel balıklar almışsın afiyet olsun :)