Arkadaslar hafta içi bİtsinde hafta sonu gelsın 2 gün balıga gıdım dıe kendı kendımı yıyorum..bu senede dişli bollugu var karadenizde..cumartesi gttiğimde remixon balık seklındekı 22 gr.lık kasıkla at cek yapıosrum bısey anıden bı asıldı ben cekıom o cekıo dedım ya kofana ya lewrek o heycanla bi baktım su ustunde bi kus gelıo dedım yakaladık kusuama 1 dk bi adrenalin yasadım onu zar zor 20 dk.kada cektım kasık hayvanın kanadından ete saplanmıs ozenle cıkarıp gokyuzune..videosunuda cektim ama yuklemeyı beceremedım..sonra 1 sarıkanat aldım zaman sonra yemle atmak ıcın bı arkads geldı arkadasları gelcekmıs o onceden gelmıs elınde sadece bi makara misina ve biraz istavrit arkadslar gelene kadar atım fazla ıgnen varmı dedi cantanın dbındekı bıkaç ıgneyı verdim 10 dk iç.inde 3 sarıkanat yakaladı dedım bendle yemlı atım dedim balık vuruo gttım yem alıp geldım o arkadsın arkadsları gelmıs atmaya yer yok kasıga devam dedim grmeye yer yok sahıl kenarından attıgımız ıcın bı agrlık daha ama bu defa kusu erken grdum 2 denız kusu yakaladım ne sans kalabalık gtti bı benden ıgne alan arkadsla bız kaldık yemlerı taktım gectım yanına ama onum musait deıl balık wruo kıyıya kaldırırken dusuruom yanımdakı arkadsın attıgı yer musait kaldırıo kovaya neyse benım balıklar süreklı suya abartısız 7-8 tane kıyıya kadar geldı kaldıırken dustu neyse ogun 2 balıjkla ıdare ettim biri 225 dieri 175 gr geldı onları fotograflamadım..bgun sabah erkenden kalktım aldım 1 kg istavrit gttim en guzel yere gectim saat 12 den aksam 5 e kadar tutulan balıklar arkadslar..btun arkadslara bereketlı avlar. KULLANILAN TAKIM:TEK İGNELI KURSUNSUZ OLTA KULLANILAN YEM:İSTAVRIT FLETO 25M.MISINA DENİZ KUSU KURTARMA OPERASYONU http://img428.yukle.tc/image.php?id=9677k.jpg SONRAKİ GÜNÜN DİŞLİLERİ http://img428.yukle.tc/image.php?id=335904112012282.jpg http://img428.yukle.tc/image.php?id=97004112012283.jpg
tasmalamada yada ignenizde sorun olabilirmi? bu kadar kolay dusmemesi lazim.. aldiginiz baliklarda guzel daha iyileride rast gelsin elinize saglik..
zaten su tasmalama ısını pek beceremıorum..balık alıp gturuo suyun ıcınde cekıorum ıgnenın balıgın agzından cıktıgını hıssedıorum bunları kaçırdım dıe bıle saymadım okadar cok oldukı solediğin gbi tasmalamayı beceremıorum daha dgrusu hıc denemıorum balık vuruo cekıom ama demekkı yapmak lazımmıs tesekkurler avların bereketlı olsun..
tebrikler ve geçmiş olsun (kuşlar için) balıklar çok güzel görünüyor bence de tasmalama sorununuz var gibi ben de zamanlamayı tutturamadığım için kaçırıyorum biraz daha atik olmak lazım sanırım. dahasına da rast gelsin
sert tasma vurabilirsinuz bisey olmaz agzina filan merak etmeyin. eger misinaniz esnekse buda tasmalamada sıkıntı yapabilir.
Öyle ya da böyle heyecanlı olmuş, kuşu da sağ salim kurtarman güzel bir davranış ama benden sana nacizane tavsiye, Türkçemize lütfen dikkat edelim. Dilbilgisi kurallarını, noktalama işaretlerini kesinlikle kastetmiyorum. Benim de yanlış yazdığım durumlar olabiliyor ama kelimelerin doğru yazılışı dilimizin yozlaşmaması için çok çok önemli, mesela "cekıo-lewrek-gelıo-vuruo-deıl-wruo-dusuruom-kaldırıo-dıerı" gibi "sms Türkçesi" kelimeleri sms'ler haricinde kullanmayalım, hatta sms'de bile kullanmayalım ki alışkanlık yapmasın. Bol balıklı avlar dilerim..