Merhaba narlıdan tekneyle açılıp karagöz avına giden ben ancak karagözü balıkçı ömer agada gördüm 100gr kurşunla 3 lü dip oltası kullandım yem ise borukurdu ve karides di edrafımda çok da balık alan olmadı ama benim oltama kaya balıklarından başka hiçbirşey gelmedi acaba nerede yanlış yaptım ? yardımlarınızı bekliyorum reeling
iğnelerinden bahsedermisin biraz ?boru kurdunu nasıl takdın?kaç metrede avlandın ?sırtı denedinmi?zarganayı yem olarak denedinmi? yada hamsi?sırtı çekdinmi?biraz açarsan avını yardımcı olucam sana . ayrıca özel bir avlak tawsiyem olacak narlıya çok yakın. balıksız dönmiyceksin
100 gram kurşun 4 numara iğne kaç metrelerde avlandığımı bilmiyorum fenerin hemen yanında dubalar var oralara bağladık kayığı boru kurdunu iğnenin tamamını gizleyecek şekilde takdım fazlalığını makasla aldım iğne hiç görünmüyordu
ben şahsen boru kurdu kullanıyorsam kurdun tamamını takıyorum fazlalıgını igneden sarkıtıyorum yani yeme acıma ve bolme derim. 2. olarak siyah çapraz uzun pala 4 no iğne güzel iş görüyor.3.olarak karanlıgı sewiyor bu balıklar.4. olarak hamsiden çok güzel yem oluyor ve zarganadan.(lufer için)5. olarak kısmetin azmış yada yokmuş o gun diyelim. ama vazgeçme narlıda balık var.
çok sağol emre birdahaki gidişimde verdiğin şartnameye uyacağım ama gece gidipde kayık bulmak zor olur orda gündüz giderim diğer hepsine uycağım birde olta tam dibe ulaştıktan sonra biraz yukarı alıyormusunuz yoksa o şekilde kalıyor mu
kaç metre ye kadar indin bilmiyorum ama kayıkdan avlandıysan kesinlikle dibe oturmasın kurşunun en az 2- 3 mtre yukarı al dipten hedefin mırmır ise zaten narlıda arama mırmırı derim çünkü dibe oturtarak avladığın birkaç balıkdan biri mırmır ki narlıda pek rastlamadım ona zemin itibari ile kayalık oldugundan mırmır kumu sewer.
balık varsa ve yakalayamıyorsan %90 takım farkı ve yemdedir narlıda kurşun dipten 2m yukarda olması gerekir yem olarak kaça marmara ve midyayi öneririm
ben acemiyim diye muhtemelen emre senin arakadaşlar 3 kişiydi kaykta dibe otursun dediler sürekli kaya balığı çektim bilen birinden çok öğreneceğim şey var
Sen kayabalığı çekerken yanındakiler neler aldılar takip etseydin, sana tavsiye ettiklerinin tersini yapıyorlar ve balık alıyorlarsa sende aynını yapmaya bak...! Kaçamarmara izmit'teki adıdır, genelde MAMUN diye bilinir... bursada nerede bulunabilir bunu bursalılar cevaplasın bir zahmet artık, ama malzeme satanlarda olabilir, birkaç yere sor, en azından biliyorlarsa tarif ederler... rastgele... reeling hooked
erhan abi yanımdakiler den sadece biri karagöz çekti 1 tane 8 saatte başka hic balık çeken görmedim fakat bir grupda 4 5tane ispari aldığını söyledi karagöz çeken tavuk kullanıormuş nasıl yapıyorsa anlamadım saol verdiğin bilgiler için ayrıca mamun satılmıormuş kendimiz toplamamız gerekiormuş
doğrudur bursada mamun yok getirmiyorlar istedim birkaç kez ama malesef yok rabet olursa muhakkak getirirler ki yemin kralıdır karagöz çupra mırmır bayılıyor mamuna . özellikle egede çok kullanılıyor çupra için
Emre Narlıya genelde eşkina için gideriz.Nasipse yine gidicez yarın akşama.. Narlıda mırmır çıkmaz yazmışsın Kurban bayramından iki gün önce arkadaşım iskelenin sol tarafındaki kumluk alandan tam 28 parça mırmır çıkarttı. Aynı yere daha sonraları bir kaç kez bende denedim ama malesef mırmır denk gelmedi.Herhalde sürü denk geldi arkadaşa. Senden ve diğer arkadaşlardan ricam kumla karacaali narlı kapaklı tarafında mırmır için atacağımız bir yer varmı? Mırmır balığını daha çok seviyorum yardımcı olursanız sevinirim.