Karagöz Avi - Sargoz... 06.02.2011

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Evren tamer tarafından paylaşıldı.

1. Evren tamer

Evren tamer Evren tamer

Favori Kamış:
    Alba star BospHorus-Dam steelPower
    Favori Makine:
    Okuma DİSTANCE surf-SPECTOR
    En İyi Avı:
    Levrek 4.200 kg
    Herkeze selam.yine büyük bir heycanlı bir haftasonu oldu benim için..Azmin zaferine,sabrın mükafatını 14 saat,uğraş sonucu hakettim..Nasip,kımet derler.inanırım.sabır,da olunca,gerisi tecrübeye kalmış...pazar gecesi,3.30,da kalkmak için saat,t,min alarm kurdum ve kalktım.soğuk,ayaz,lı bir sabaha,kızıl şafağa 3 saat.kadar vardı.eşyalarımı akşam,dan hazırlamıştım.sabah termosumu,da alıp yola çıktım..meraya,vardıktan sonra hazırlıklarıma başladım ve ilk kamışı yemleyip denize savurdum.derken,2 ve 3 cü kamışı,da denize attıp,3 kamışla birlikte,sabah saat 4.30 gibi ava başladım...soğuk bir gecenin,sabahını beklerken sıcak nescafem bana ilaç gibi geldi...gece tek,tuk vuruşlar olsada sabahı beklerken heycanım yükseliyorduuu...sabaha karşı etraf sessiz,hafif sisliydi.ve sabah oldu balık avına devam ederken kahvaltımıda yaptım..yanlız balık vurmuyordu,ama ben yemleri değiştirip,ava devam ediyordum...Sabırlı bir bekleyiş,azim ve uğraş sonucu balık olmasada,ben balık gelicek gibi heycanla bekliyordum...ve öğlen oldu deniz hafif,te dalgalı oldu.ama ava devam ediyordum,güneş,tepeydeyken oltalarımdan biri oynama yaptı ve hafif boşluğunu alarak,oltayı elime aldım..bekledim ama balık vurmadı..yemi değiştirmek için sardım..kamışı kenara bırakarak.diğer ilerdeki kamışa baktımmm
    onlar sabit duruyordu,oltayı yemledikten sonra tekrar denize atarak beklemeye devam ettim.aradan geçen 1 saat,sonra kamışlardan biri denize doğruuuu gerildiii ve elime almaya yakın,kamış,a büyük bir balığın bastığııınııı anladım derken kısa bir tasma ile balığı yakaladım ama heycanım yükseldi..çünkü balık iriydiiii ve beni uğraştırcak gibi oldu..ama soğuk kanlılıklaa,heycanla karışık balığı kaçırmamak için elimden geleni yapıyordum...makinayı sararken balığın iri olduğunu çoktan anlamıştım.. kıyaya yakın balığı gördüm ama oda gelmemek için yana atıyordu kendini,bir,iki kafa atışından sonraaaa balığı kıyaya attımmm ve işte o büyük heycanla birlikte çok sevindim.bana çok büyük bir keyif verdiii,susuzluğumu,açlığımı unutmuştum..balığı hemen livarıma koydum..ama görmeğe değerdi..çok güçlü bir balıktı.aradan geçen saat,ler sonra ava devam ederken,akşam üzeri oldu.ve ben sabırla ava devam ediyordum.hava kararmaya yakın kamışa fosforu taktım ve gece balığına 2 saat kadar kaldım ama başka balık vurmadı...artık yorulduğumu anlamıştım eve dönmek için artık
    zaman gelmişti...14 saat sonra SABRIN,MÜKEFATINI tecrübe ile 1.700 GRAMLIK Karagözü yakalamayı başarmıştım...güzel ve keyifli bir hafta sonu oldu.Nasip kısmet.herkeze nasip olsun.Rastgele

Saygılarımla... Evren tamer

[IMG=http://img193.imageshack.us/img193/563/grnt026i.th.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme: 7 Şubat 2011
  2. Seydihan

Seydihan seydihan

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme siyah 4.30
    Favori Makine:
    okuma bluehawk 765
    tebrikler cok güzel...

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrik ederim vallahi iyi beklemişsiniz şu kış ayında onca saat:) ben o kadar bekliyemem açık söylüyeyim:) azmin zaferi nin getirdiği balık muhteşem miş:)
    10 numara sargoz:)

4. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    oyy oyy oyy oyy oyy oyyyyyyy :D gözlükle denizde gezerken gördügüm sargozlar
    valla süper hocam afiet ola, masallah

5. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Tamer Bey Balık çok güzel, resimler çok güzel, hikayesi çok güzel, sabrınız güzel...

Herşeyiyle dört dörtlük bir rapor.

Tebrikler.

6. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Evren ellerine sağlık, tek balık ama çok güzel bir balık tebrik ederim. 14 saat o merada beklemenin mükafatını almışsın, ki zor bir mera. Hele ki o büyüklükte bir sargoz hiç yakalamadım ama yarım kiloluklarının oltaya nasıl bastığını iyi bilirim, ne heyecandır kim bilir... Eğer hafta sonu gölcükte yem bulabilseydim oradaydım ben de ,hatta yem bulamayınca migrosdaki dondurulmuş karideslere göz diktim, hanım son anda vazgeçirdi ( Evde yapmak için al desem,300gr. karidese 20 lira verilirmi? dersin ) :):).... Nicelerine rastgele..

7. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Çok güzel bi balık bu sargoz bizim buradaki İsparinin büyükçe olanı herhalde Ben pek fark göremedim Rastgele

8. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Tebrikler,sabrettiğinize değmiş,çok harika bir rapor olmuş,balık tutmak sabır ister diye boşuna dememişler.Güzel avlarınızın devamı dileiğyle.
    Rasgele,

9. Tebrikler çok güzel bir balık...Devamı da gelir inşallah...Rastgele :)

10. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Cok guzel bir rapor olmus.Balikta cok iyi.
    Daha iyilerine rastgele...

11. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    tebrikler gerçekten azmin zaferi

12. giyim16

giyim16 fezail ulukaya

azmin zaferi olmuş,sabrınızzın mükafatıda güzel bri av.paylaşım için teşşekkürler

13. olcaysener84

olcaysener84 OLCAY

En İyi Avı:
    5,5 kg Aynalı Sazan 1,5 kg Karagöz
    tebrikler çok güzel bir av olmuş

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Evren tebrikler, eline koluna sağlık, :D
    Daha güzellerini yakalaman dileğiyle, ...RASTGELE...;)

15. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    pabuç pabuç kaç numara usta bu:)maşşallah devamı gelsin rastgele

16. Kaan DÜZGÜN

Kaan DÜZGÜN KAAN BERAT

Maşallah usta süper balık... Takım ve yem bilgilendirmesi yapabilirmisin?

17. ERNA

ERNA ERCAN KARAKAFA

evren bey tebrik ederim sabır her işin başında gelir.mukafatıda çok özel olmuş.tadına doyum olmayan nice avlara .........rasgele

18. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Sabrın mükafatı pek güzel olmuş. Kalamasız yakalamaya cesaret edemeyeceğim ender balıklardan biridir kendileri. Her zaman söylerim kiloluk sargoz 5kg levrekten daha zevklidir.

19. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    evren tebrikler, azmini ve zaferini kutlarım, bravo valla :)

20. modena

modena

rapor için teşekkürler...avınız için ayrıca tebrikler...bu kadar büyüğünü ilk defa görüyorum...sabreden derviş muradına erermiş...:)