Değerli forum üyeleri kaç haftadır yaptığımız lüfer denemeleri sonuçsuz kalınca pes etmeden tekrar devam etmek için yeni bir avlağın yolunu tuttuk.Ama Erhan ve Efrahim çoktan pes etmişler de benim haberim yokmuş İkisi de lüferden umutsuz olunca teke arama çalışmalarına başladılar. Ben de lüfer takımlarını hazırlayıp mesafeli atışlarla balığı aramaya başladım. İlk bir kaç saat ne lüfer ne karagöz ne eşkina... Daha sonradan efrahimin vuruşlar başladı demesiyle kamışıda yanıma alıp yanlarına gittim ve şeytan oltamı suya gönderdim. gece saat 4 e kadar avlaktaydık. Sonuç olarak Lüfer 0 vuruş (8 saat boyunca) 2 adet karagöz yolda kaçan 1 karagöz takım: Şeytan oltası iğne: owner mutu 50660 circle 4 numara ve 0.28 misina yem: canlı teke
Bu karagözler değişik, bizim tuttuklarımız daha değişik. Bigün yakalarsam foto yüklerim. Bizimkilerin kulak arkalarında siyah şerit var... Av için tebrikler...
Çok teşekkür ederim Öncelikle teşekkür ederim. Sizin bahsettiğiniz balık çift bant karagöz olmalı. Bizim tuttuklarımız ise baltabaş karagöz ayrıca sargoz da deniliyor.
Kardeşim tebrik ederim.Balıklar hakikaten çok güzel boylarda.Burada da hatırı sayılır civarda karagöz çıkıyor , geçenlerde fenerden iç tarafta bir kaç tane aldım, tabii şeytan oltası ile ama boyları henüz ufak olduklarından saldım onları. Devamını diler tebrik ederim.
Teşekkürler Kenan Abi. Evet balıklar istanbuldan alındı. Bu balık 1-2 senedir marmaranın çoğu noktasından çıkıyor diyebilirim. Sadece biraz sabır istiyor en azından lüfere harcanan çabanın 10da biri bile yeter