evet arkadaşlar raporumu yazarken gözlerimden uyku akıyordu ama paylaşma herşeye değer cumartesi ve pazar akşamı peşpeşe iki akşam balığa gittim yorgunluk hat safhada ama vakit güzel geçince hepsine değiyor kalın sağlıcakla herkese rastgele Uploa Uploaded with ImageShack.usded with Uploaded with ImageShack.usgeshack.us]ImageShack.us[/URL] Uploaded with Uploaded with ImageShack.usk.us]ImageShack.us[/URL] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Zait Bey Tebrikler Raporlarınıza bakılırsa şaka maka derken forumda bir karagöz ustası yetişiyor galiba Kullandığınız sistemi ve püf noktalarınız paylaşırsanız seviniriz
Zait abi maşallah sizin karagözlerde pek etli oluyor böyle balığa can kurban vallah,tebrik ederim abi
Maşallah avlarınız bereketli geçiyor.Şöyle 1 ay sonra daha da bereketli olur galiba.Allahım semaverinize zeval getirmez umarım. Ellerinize sağlık.Rastgele.
Zait agabey oldurdun bizi be ! Ne guzel bir rapor yine.Cok tesekkurler.Ilk fotografta kafandaki bere migfer gibi cikmis Ilk once migfer sandim vallahi Rastgele...
Zait yine çok güzel bir rapor olmuş balıklarda güzel böyle avların dayim olur inşallah bir dahaki avlarda buluşmak üzere rasgele.
Tebrik ederim Zait Bey, güzel bir av olmuş! Paylaşım için teşekkürler, ellerinize sağlık! Daha nice başarılı avlar dileklerimle...
Zait abi eline sağlık, yine konuşturmuşsun ustalığını.. Takımı ben de merak ettim, tek köstekli kıstırma kurşunlu el oltasına benziyor. Biraz paylaşabilirmisin?.. Selamlar..
o zeytin sofrası çayla balıklar kadar güzel be abi sıcacık çay gecenin soğuğunda nasıldı avucunu ısıtır insanın balıklarda muhteşem zait abi daha nicelerinin oltana takılmasını diler sevgilerimi sunarım
teşekkür ederim hakkı kardeş. teşekkür ederim sami kardeş resimdede görüldüğü gibi kasnağa sarılı 0.30 sağlam misina 3,4 gr delikli kurşun 2,3 no güzel batıcı iğne yem kaça marmara (mamun). teşekkür ederim cemal kardeş inşallah kardeşim teşekkür ederim kadir kardeşim karagözünde zayıfı olurmuşmu nasip işte bize denk gelenler bunlar büyükleri size nasip olur inşallah teşekkür ederim emre kardeş inşallah bizde 1 ay sonra çatır çatır misina kopartıcağımızı tahmin ediyoruz semavere gelince o bizim baş tağcımız teşekkür ederim emrah kardeşim sizin raporlarınızda kesinlikle çıkmaz başımdakınıda hitlerin motosikletli askeri timinden çaldım içi yünlü deri çok sıcak tutuyo o beni ben onu bırakamıyoz RASTGELE... teşekkür ederim ferudun kardeş yukarda detayı belirttim teşekkür ederim abi senin yakaladığın balıkları tutmaz ama yenide buna şükür en yakın zamanda buluşmak dileğiyle RASTGELE... teşekkür ederim abi darısı hepimizn başına inşallah RASTGELE... teşekkür ederim abi RASTGELE... teşekkür ederim murat kardeş takımı yukarda belirttim detay olarakta yavaş yavaş süzdürmen gerekiyor RASTGELE... teşekkür ederim kardeşim devamı gelir inşallah herşey nasip. teşekkür ederim mehmet dileyim sizin gibi gençlerin böyle balıklar tutup raporlar hazırlaması o kahvaltı bize bal,böreği aratmıyo gecenin o saatinde o çay insanın içini nasıl ıtıyo anlatamam teşekkür ederim recep abi teveccüğünüz... teşekkür ederim levent kardeş karagözü tanıyan herkez çok seviyor zaten inşallah sende karagöz yağmuruna tutulursun
inşallah abicim dediğin gibi sizin gibi ustalarımızın izinden gidip bizde böyle güzel raporlar avlar ekleyeceğiz çay bi de plastik bardak da olacak abi elinin içinde sıcaklığı hissettikçe olayın bittiği yere geliyorsun kal sağlıcakla abi saygılar