Karagöz,Levrek (25 Ocak Pazar)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında nolongerregistered tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Cumartesi gecesi ne yapalım diye düşünürken Hanımla pikniğe gidelim dedik.Gitmişkende olta atmayı ihmal etmedim.
    Mangalı yaktıktan sonra oltaları salladım birtaraftan kanatları pişirirken birtarafdanda oltaları kesiyordum..Bir ara misinanın rüzgarda boşta uçuştuğunu görünce hemen koştum baktım ufak karagöz takılmış.İğneyi çıkartırken ölünce mecburen livara attım,aradan 15-20 dakka geçmemiştiki oltanın birine sağlam bir vuruş oldu..Hanımın "ben çekecem"ısrarına dayanamayıp oltayı ve balığı emanet ettim.kıyıya getirene kadar herşey güzeldi..Yaklaşık 3kg bir levrek kıyıya sıfır noktasında 028 kösteği kopartıp kaçtı..Birde fırça yedim."İğneyi sağlam bağlamamışım diye":cool: :D .Tam niye kaçtığını anlatmaya çalışırken diğer olta sallanmaya başladı..Dedim bak izle.;):D .Oltaya gelen kiloluk bir karagözü livara aldım..Pişen kanatları mideye indirdikten sonra Aklım kaçan levrekte olduğu için vazgeçilmez alba 2 numara kaşığımı takıp at-çek yapmaya başladım..Bir ara kuvvetli lodos dalgalarının arasında,sahtemin peşinden 2-3 levreğin geldiğini farkedince umutlandım..Umutla devam eden atışlarımın karşılığınıda 2 kg yi az geçkin levrekle aldım..Akşam nevalesi çıkınca toplandık..Kadırgada durum nasıldır diye bakmak için indiğimizde Bora (Aramis)ile karşılaşmamız hoş bir süpriz oldu..
    Avda yem olarak madya ve borukurdu kullanıldı..misinalar 028,at-çek misinası 026 F/C..
    Resimler aşağıda Umarım beğenirsiniz..:)

Son düzenleme: 9 Şubat 2009
  2. trefli

trefli semih sözer

Favori Kamış:
    seac-sub xfire 85 zıpkın posedion ultımade olta
    En İyi Avı:
    hala denizde duruyor
    hocam sen bu işin pirisin;) olmadık zamanlarda olmadık avlar yapıyorsun tebrikler..

3. çipuracı

çipuracı

Favori Kamış:
    olta madya sülünez boru kurdu
    En İyi Avı:
    levrek 2 kg çipura 1,36 kg
    paylaşım için teşekürler harika av olmuş hem kanat hem levrek afiyet olsun

4. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Çok güzel av olmuş Erdal abi ama suya bakarmısın abi tam levreğin sevdiği havalar ...

5. balikci

balikci

Erdal ağabeyim tebrik ediyorum muhteşem bir av olmuş :)

Son fotoğrafa bakılırsa hava soğuk, kapalı ve hafif yağmurlu gözüküyor, suda hareketli.. tam havasını yakalamışsın Erdal abi ;)

Karagöze gerçekten bayıldım, levrekte ayrı bir güzellik tabii..

Rast gele.

6. simendifer

simendifer Sennur

Ben de diyordum nereye gitti surfümüz fishingimiz. Meğer levrek peşindeymiş. Harika balıklar arkadaşım tebrik ederim. :) Yalnız şu hava atarcasına söylediğin "dedim bak izle ;)" cümlesi var ya, bence bunu sana ödetecek bir arkadaşım var sizin evde, bilemiyorum artık. Oklavaya "merhaba" de ya da bunları O'na okutma. :p:p:p

7. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    erdal tebrikler kardeş yani ne yapıp edip piknik bahanesiyle araya bir rapor sıkıştırmışsın ellerine sağlık:) :)

8. Okan_uA

Okan_uA .

Güzel balıklar süpersin abi.

9. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Erdal bey ailece güzel bir gün geçirmişsiniz balıklarda harika tebrikler bu güzel avlarınızın devamını dilerim afiyet olsun rastgele

10. İstinyeli

İstinyeli Uğraş

Tebrikler güzel bir av.

11. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    tebrikler üstad harika balıklar,hele karagöze bittim resmen:D :D

12. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Dostum balıklar çok güzel tebrikler. Kadırga koyundamı yakalandı biraz bilgi verebilirmisiniz.

13. tommasi

tommasi evrim ertik

Favori Kamış:
    olta,Yengeç
    En İyi Avı:
    Çipura 3.2kg
    erdal abi gene almışsın levreğini tebrikler...Yalnız karagözü ben daha çok sargoza benzettim ama tam elin balığın yüzünü kapadığı için net olarak bişey diyemicem :)
    rastgele

14. katsumoto

katsumoto Hasan

Favori Kamış:
    Shimano STELLA-----Lesath Spinning Shore Game
    En İyi Avı:
    1.150 gr Lüfer 2.5 kg Turna
    Abi süpersin...
    Tebrikler..

15. Çok Teşekkürler abi..Düşüncen beni onurlandırdı..Balık işi biraz kısmet birazda uygun zamanda uygun yerde bulunmauya bağlı..Hep sözleşiyoruz ama birtürlü buluşup balıkçılık yapamadık..Kısmetse mayıs başında bandırma sezonunu beraber açalım..:)
    Çok teşekkürler..Dediğiniz gibi güzel bir pazar oldu..Daha iyileri sizin olması dileklerimle..Hoşçakalın:)

Çok Teşekkür ederim..Deniz resimdede görüldüğü gibi balık için uygundu..Daha güzel avlar size nasip olsun..Hoşçakalın:)

16. Sağolasın Murat..İnşallah daha iyileri nasip olur..:)

Avlakta resimdede görüldüğü gibi deniz dalgalı ve biraz bulanıktı..Zaman zaman yağmur yağdı,hatta bir ara güneş bile çıktı..Değişken bir hava vardı..Yani herşey levrek için müsaitti..Karagözler biraz süpriz oldu..

Benim avlamasını en sevdiğim balık levrek..Balığa gideceğim zaman ilk aklıma gelen nerede levrek bulabilirim oluyor..bir ikitane alıncada keyfim yerine geliyor..Kısmet olsada birgün avlansak beraber..Hoşçakal:)

Çok sağolasın Sennur..birden esiyor gidiyorum balığa..İşin aslı şu sıra levrek olacağını tahmin ediyordum ve aklımdaydı..Pikniğe gidelim deyincede hemen yola çıktık..
    Evdeki arkadaşın :p balığı kaçırınca üzüldü biraz..Ama sonrakiler biraz teselli ikramiyesi oldu.Eşimle balıkta hep latife yaparız birbirimize..Ama birgün benim rekorumdan daha büyüğünü yakalama ihtimali beni düşündürüyor..Belki inanmayacaksın ama geçen yıl 10kg üzeri bir Sinariti kıyıya 2 metre kala oltadan kaçırdı..Yaklaşık 10 dakika süren mücadelesine ben Oltası takıldı,yada bir çuval gibi birşey çekiyordur diye Bakmadım..Ama son anda sudaki balığı görünce yerimden fırladım..Tam oltayı alacakken devasa sinarit oltayı koparttı..Sinarit levreğe bırakma yaptığımız karidesi yiyen irice bir lidakiyi yutmuş..
    Oklava,Merdane konusuna gelince :rolleyes: ...gelmeyelim hatta.. :eek: :D :p

17. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Değerli Dostum Erdal.

Yakaladığın bu güzel balıklar ( Özelliklede Levrek)
    Benim için süpriz olmadı açıkcası.

Herşey dörtdörtlük.
    Can-ı gönülden tebrik ederim.

18. dede

dede kema ldede

tebrikler erdal güzel av olmuş eline emğine sağlık avın bol olsun sevgiyle kal

19. Çok teşekkürler Aytekin.Bilirsin balıkçı piknik deyince hep su olan biryer arar..Buna birazda şans eklenince güzel sonuçlar ortaya çıkıyor..Biliyorum tatlısu avını seviyorsun ama umarım daha iyileri senin olur..:)

Çok Teşekkürler Okancım..Bandırma şu sıra balık için durgun zamanı yaşıyor..Baharla beraber hareketlenir deniz..Kısmetse gidelim beraber..;) :)

Teşekküğr ederim Eşref abi..Balıklarda olunca piknik dahabir güzel oldu..Daha iyi avların nasip olması dileklerimle Hoşçakalın:)

20. Teşekür ederim..Daha güzel avlar sizlerin olsun..:)

Çok Teşekkür ederim.Okuduğum kadarıyla karagöz sevenler çoğunlukta.Benim tercihim hep levrekten yana olmuştur..Yakalaması,kıyıya getirmesi,yemesi kısaca herşeyiyle keyif veren bir av..Daha güzel avların sizlerin olması dileklerimle..:)

Çok teşekkürler Bülent abi.Umarım çokdaha irileri nasibiniz olur..:)

Balıklar Babakale ile sivrice arasında bir yerden yakalandı..İsmini tam olarak bilmediğim,piknik için yer ararken karar verdiğimiz bir yer.Hoşçakalın:)

Çok Teşekkürler Evrim..Dediğin gibi karagöz sargoz..Evrim kardeşim senin raporlarınıda sabırsızlıkla bekliyorum.Güzel avların hala akıllarımızda..Daha güzel avlar nasip olması dileklerimle hoşçakal:)

Çok teşekkürler..Şansımın ve kısmetim neyse livara aldık..Daha güzel avlar sizin olsun..hoşçakalın :)

Son düzenleme: 26 Ocak 2009
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.