Yer : Marmara denizi avrupa kıyıları Yem: Karides-İzmarit fileto Herkeze merhaba Haftasonu uyku tutmadı sabah erkenden olta elimde gezinmeye başladım Sabah karakoyde çok iri sarıkanat lüfer karışık rapalayla alıyolardı ama atmak ne mümkün çok kalabalık çay simit yapıp gelen balıkları izledim sonra gazı alıp yıne tenha yerlere doğru yola koyuldum bulunduğum merada ıstavrıt az maviş izmarit bol olduğu için ızmarıt tutup yem yapmayı tercıh ettım bır ızmarıt tutup bır kanca koparıyordum anladım merada karagoz ve akrabaları var hemen takımı kalınlaştırdım kancayı büyüttüm ve bi tane karagöz aldım Sonra dişli avı için hazırlık yaptım ve 20 sarıkanat bır karagöz ve bı kaç izmaritle evin yolunu tuttum Herkeze bereketli avlar Ve evden cıkarken yıne tarabya fishıng team ın organızasyonuna gıtmek için çıktım ve yine kendımı baska merada buldum bu aralar kalabalık fobim var gözüm yemıyor gelmeyi ama bı dahakı organızasyonda kesın katılcam
Süpersin Emin yine harika balıklar, sivriburun karagözü de uzun zamandır bizim kıyılarda görmüyordum bu çeşidi de tekrar gördüğümüz iyi oldu. Rastgelsin
Teşekkür ederim. Evet güzel bir süpriz oldu sivriburun inşallah daha sık rastlaşırız kendısıyle. sağlıcakla
Tebrikler güzel av olmuş özellikle karagöz harika eline sağlık kardeşim daha iyileri rast gelsin inşaallah
Sivriburun az rastlanan bir balıktı, öyle de kalacak Emin... Umarım yok olmaz diyeyim, anca bu temenni geçerli olur. Lezzet olarak da baltabaşın yanına yanaşamıyor, zıpkıncılar çakmasa gece! nispeten artar bunlar. Şahane bir av yapmışsın, darısı başımıza...
Ya ne güzel sakin yer bulabilmişsiniz çok güzel balıklar tebrikler, bu ara sakin yer bulmak zor gerçekten. ben balığın azalmasını bekliyorum balık olmasa da oluyo bazen kafa dinlemek en iyisi
Emin bey tebrikler süper bi av olmuş izmarit tutmayalı uzun zaman olmuştu özlemişim Daha iyilerinin rasgelmesi dileğiyle avlarınız daim olsun...
tebrikler Emin tam sana yaraşır bir av olmuş, bu kadar güzel çeşit bir arada bizim kıyılarda çok iş var ama her zaman gidemiyoruz, gideceğimiz zamanda mekanlara tek gidilmiyor malum kayalık ıssız tehlikeli
Teşekkür ederim Seçkin evet biraz köpeğiyle hem iki ayaklısı hem dört ayaklısı uğraştım bu tarz yerlere tek gidiyorum bigün alcaklar benımde ıfademı
İzmariti görünce içim gidiyor bir tadına varamadım şu balığı tutmanın, Kayalıklara takmaktan misina kopartmaktan sıkıldım ama o kafa ata ata gelmesi yok mu ahhh ahhhhhhh Tebriklerrrrrrrrrrr