merhaba arkadaşlarcumartesi gecesi gittiğimiz karagöz avından şükürler olsunki boş dönmedik partnerlerim muammer abi (muammer 41 ) yeğeni (kadir yılmaz ) ilk vuruş benim oltaya idi balıklar iri olduğu için çekmekte zorlukl olabiliyor birazda rahat davranıncamrsparkle ilk balığı alamadımidkbanghead :yield: ikinci vuruş yine benim oltaya oldu bu sefer kadir benden önce kaptı oltayı ama bi sarıyorki nefes aldırmıyorreeling anında balığı kenara aldıhooked üçüncü vuruş yine benim oltaya idi bu sefer ben kaptım nasıl çekiyorum kayaya girecek diye aklım gidiyor:help: balık vurrgunu yemiş poşet gibi geldi birdaha vuruş olmayınca toparlanıp döndük tabiiiii eve gelince kızım sümeyye başrollerdeydi herkese rastgele deyip iyi akşamlar diliyorum Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler, Karagözler harika, ellerinize sağlık, ortamda süpermiş yani Avlarınız daim ve bereketli olsunreeling
abi avlandığınız yer çok güzelmiş ilk resim mükemmel böyle doğal ortamları çok seviyorum ama hiç gidemiyorum çok şanslısınız bi dahaki sefere suyu da çekersen iyi olur inşallah bütün avların rastgelir
ABİ BUNLAR NE, SANKİ AYNAYA GÖSTERMİS GİBİSİN, KARAGÖZLERİ, EKÜRÜ GİBİ MASALLAH,:car: BEKLEYİN KARAGÖZLER GELİYORUM:fish2: reeling
Tebrikler abi, benim en sevdiğim türler olan bu gibi balıklarda harika avlar yapıyorsunuz. Ben de heves edip zaman zaman İstanbul'un Marmara kıyılarında şansımı deniyorum ancak henüz bunlara benzer boyda balıklar alamadım. Belki ilerde bize de rastlar böyleleri
Şu balığın ağzındaki diş sümeyyenin olmasın ne dersin bak bakiim dişi eksikmi. Uploaded with ImageShack.us Aaaaaa sargozmuş bunlar???
hele şükür abi nihayet görebildik bu güzel balıkları çok güzellermiş afiyet şeker olsun abi Muhammer abi nin de olması sohbeti koyulaşmıştır buna eminim rasgele abi
nihayet bende diyordum nerde bu karagözler nihayet ya vallahi sizin kadar sevindim abi tebrikler.. bu arada yem ne kullandın abi kaçamı sülünesmi ? güzel avlarının devamını dilerim sağlıcakla kal..
teşekkür ederim çok sağolasın teşekkür ederim kenan kardeş kardeş prensesinde özel teşekkürleri var saol isa kardeş darısı sizin başınıza inşallah teşekkür ederim sözünü dikkate alıcağım inşallah böyle doğal ortamlarda sende avlanırsın selim kardeş teşekkür ederim aydın ne zaman beraber karagöze gideceğiz özledim teşekkür ederim nedim abi teşekkür ederim ben sana böyle avları nerde avlayacağını özel den atayım istersen
teşekkür ederim teşekkür ederim recep abi ekibime diyecek yok maşallahları var balıklarda gerçekten güzel darısı sizin başınıza abi saol kadir gerçekten bende özlemiştim muhabbete gelince muhammer abisiz zaten pek balığa gitmem o oldumu balık ayrıbi şahane teşekkür ederim teşekkür ederim övünç gerçekten uzun zaman oldu yeme gelince sülünezden gerisi boş teşekkür ederim nihat kardeş