Sevgili arkadaşlar bu haftaki avım gerçekten çok yorucu ve o kadarda neşeli geçti havanın soğuk olmasına rağmen kendimizi ortama öyle bir kaptırmışızki nasıl sabah oldu hiç anlamadık daha önceden belirttiğim gibi gerçekten balıklar çatır çatır kopartacak dereceye geldiler inanın 1,2 ay sonra çoğu balığı çekemeden kopartacağımıza emin olun kalın sağlıcakla herkeze RASTGELE... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Zait ağabey balıklar harika. Büyük olanın ağırlığı nedir? Bu boy bir karagözü çıkarmak bile marifet gerektirir. Ben de nisan mayısı bekliyorum. İnşallah böyle bir balık nasip olur. Tebrikler. Yemi İzmir'den mi getirtiyorsun?
tebrikler zait kardeşim,tekne ile ava çıkarken herzaman karagözün vuruşu için onu aramışımdır,oltaya makineli tüfek gibi vurur maşallah bu balık,hatta arkadaşlar arasında şakalaşırız''karagözlümün bana vuruşuna hasretim'' yada ''karagözlüm birde bana vur'' gibi muhabbetlerle; ısrarla karagöz arardık derin sularda.avlarınız güzel bu balık hakikatten yakalaması açısından çok zevkli,, tebrikler.
zait bey avlarınızın muhabbeti de bereketi de hep böyle güzel olsun. kıskandım sizi vallahi. yem ne kullandınız acaba?
sait abicim vurmuşsun yine karagözün gözüne gözüne inşallah seninle birgün biryerlerde olta atarız saygılar ;
Sabah olmadan yapılan kahvaltının yerini hiç birşey tutmaz derken ...?! O ne abi balık mı kuzu mu? TEBRİKLER....
Teşekkür ederim kardeşim inşallah herkeze böyle balıklar nasip olur biz yemi mağzemecimizden alıyoruz teşekkür ederim sizede RASTGELE... teşekkür ederim kardeşim marmara denizinin karagözleri gerçekten iri oluyor bunların vuruşlarınıda siz tahmin edin. teşekkür ederim abi herkezin avı ve muhabbeti daim olsun. nasip kardeşim inşallah. teşekkür ederim kısaltayım derya kuzusu teşekkür ederim şiir güzel olmuş ellerine sağlık teşekkür ederim teşekkür ederim kardeşim allah herkeze böyle avlar nasip etsin
yaa abi hadi karagözü felan geçtim güzelmiş gerçekten amaa.. kahvaltıdan sonraki semaver resmi ne abi ya valla erittin beni sabah sabah. Budur abi balıkçılık keyif işidir işte. Gerçekten gönülden tebrik ediorum abi hakkını veriosun yani sürekli raporlarını takip ediyorum.Allah bereketinizi arttırsın. Bide ne dicem kücükyali maltepe taraflarından tutulmazmı acaba bu balık ? (marmara ?)
Zait abi yine yakmışsın ortalığı yav ben böyle karagöz tutacağımı bileyim atçek in yakınından bile geçmem abi tam bir prof karagözcü olduğunuz artık aşikar ellerine sağlık abi
Valla, değil balık yakalamak, çok uzun zamandır, geçe hafta içi İzmir Gündoğdu meydanında deniz kıyısında 10 dk. oturmak dışında, su gördüğüm bile yok. Aylar oldu elime olta almayalı. Sınavdı, işti (ki şu sıra çok yoruyor), iş seyahatiydi, sağlık v.s. derken çok çok uzak kaldım. Fena halde de özledim olta atmayı. Konulara bakıyorum, av raporu görünce çok imreniyorum. Balıkları görünce de içim kıpır kıpır oluyor ama gidemeyeceğimi düşününce yine hüsran... Velhasıl, size çok özendim. Kahvaltı sofrası, kara çaydanlığın kardeşi semaverde çay, ardından olta atmak, o da bir yana, bir de kısmete balık almak... Daha ne olsun. Karagözler gerçekten güzelmiş, bereketiniz daim olsun, dahasına rast gelsin inşallah.
teşekkür ederim Nedim abi..sen bilirsin işini. kahvaltısız balık avı olmuyor.Oralar için daha erken. saol senin avlarında daim olsun. kadir kardeşim marmaranın karagözleri büyük oluyor hele sen birde tasmaladığın zaman kafa atışlarını bir görsen. karagöz müptelası oldum her hafta balıktayım. senin avlarında daim olsun. Şennur kardeş bu çaydanlık semaver olmasa bu balıkçılığın zevki çıkmaz onların sayesine oralarda sabah nasıl geçiyor anlamıyoruz.en yakın zamanda sanada inşallah bizim gibi balık tutmak nasip olur. (bilgisayar çöktüğü için 1 haftadır netten uzağım kusura bakmayın.)