avlağımızda saat yirmibire kadar balık alamadık o saatten sonra bu güzeller nasip oldu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us[ Uploaded with ImageShack.us/URL] Uploaded with ImageShack.us buunlarda bu haftaki denizin verdiği naizane güzeller Uploaded with ImageShack.us
sabahdan beri foruma girip duruyorum 4 gözle bir rapor bekliyordum )) sonunda geldi o rapor.afiyet olsun.tebrikler
Maşaallah Maşaallah,ustam Allah bereketini arttırsın...yem ve takım bilgisi verirsen kaç kulaç suda avlandı,kaç numara misina kullanıldı...şimdiden sağol ustacım,o tepsiyi tek başına dolduracakları denk gelir inşallah
burak yem mamun (kaçamarmara) el oltası tabir ettiğimiz kasnağa sarılı 030 misina 1 gr delikli kurşun 3 no çapraz iğne 8 kulaç atım mesafesi teşekkürler rast gele
zait selam: evet güzel bir rapor ve resimler harika yenilerine rastgele!!! bu arada imageshack sitesinde bir problem var zannedersem resimler direk açılmıyor büyük bir ihtimal siteden kaynaklanıyor resimlerin yüklenmesinde bir problem yok.
Hemşerim tebrikler, güzel balıklar almışsın, yine esenköydenmi ? daha güzellerini yakalaman dileği ile, Kuruçeşmeden selâmlar....RASTGELE....
zait abi tebrikler yine döktürmüşsün bu aralar hep bensiz gidiyosun ama olsun balıklar harika ustalığını konuşturmussun abi senin o eski görüntülerdende yayınla da bu ölü sezonda gözümüz gönlümüz şenlensin