Selamun Aleykum herkese merhabalar Ben Celalettin ALTINBAŞ 2000 yilindan bu yana balik avi ile ilgileniyorum .. Balik avi benim icin hayatimin vazgecilmez bir parcasidir.. Herzaman illaki balik tutucam diye bir kaide yok tutamasamda isyan etmem temiz hava doga yeter bana .. Av alanlarim ise : KARAMAN Gödet Baraji . KARAMAN Ayranci Baraji ve Göksu Avlarim : Sazan . Alabalik.. Derebaligi Butun Arkadaslara Avlarinda Rastgele ....
Hoşgeldiniz.Hemşerim Gödet barajı ve Ayrancı barajı hakkında ne tür balıklar yakalanır,hangi yeme belir,ne tür olta takımı kullanalım bilgilendirirsen sevinirim.
WahSi gecenlerde gece karsilastigimizda 1 tekini vermistim geriye 19 tek kaldi Bir sigara tiryakisi balikcisi icin en kotu sey baliga giderken sigarasini unutmasi yada kaybetmesi .. Bu birkezde benim basima geldi sagolsun Wahsi 70 arkadasim imdadima yetisti onunda baliga geliceni duydum hemen bir paket siparis ettim : ) sigara icmek marifet degil ama tiryakilik iste baliktada olmazsa olmuyor ..
KARAMAN GÖDET BARAJINDA ŞU ANDA BALIK TUTMAK YASAKMI GİTMEMİZDE BİR SAKINCA OLURMU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BU GÜN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM TARİH 12/05/2012