karamürsel avımı yaptım sonunda. (yapmaz olaydım). 6 gibi gittik 2 takım var elimizde. taktık çaparileri başladık atmaya. (arkadaş saolsun 5 tane kurşunu denize gönderdi). atıyoruz atıyoruz balık yok. sağ taraftaki amcamız patır patır çekiyor. tek seferde 3 tane. soldaki abinin de aynı şekilde. biz ortada kaldık hiç balık yok. bu işe bi türlü anlam veremedim. 2 tane balıkla döndük eve. şansmı yetenekmi??? bugünde gidecem bakalım ne olacak
ya kardeş hiç bakmadın mı çaktırmadan alanlar nasıl alıyor ne kullanıyor diye. :)) biraz girişken ol :) git muhabbet yap geyik meyik sonrada sor nasıl oluyor buiş biz acemiyiiz de.. bilmemek değil sormamak ayıpmış :)) hadi sana bol şans ...
Yok öyle bir kere gelip balık türünü kurutmak Şaka tabiki bazen banada oluyor.Dün sabah bende 08:30 10:30 arası olta salladım.Bir kilo kadar istavrit ve yarım kilo kadar da sardalya aldık.Bir kere daha denemelisin.
sardalya gelmeye başladı biz istavrite niyet atıyoruz sardalya geliyor yavaş yavaş açıyor sezonunu karamürselimde
dün tekrar gittik. yarım kiloyu geçik balık tuttuk.(istavrit,sardalya). bugünde gidicem inşallah hedef 3 kilo
Çapariye dikkat etmelisin bazıları kendi eliyle çok saglam çapari yapıyorlar onlarinkiyle senın 1 ytl aldıgın çaparileri bir tutma sakın ayrıca balıgın yeri kurşunun agırlıgı hepsi bir faktör ama yarım kilo yapmışsın sonunda devam pes etmek yok tutamamak insana hırs yaptırır hedefin 3 kilo birşey degil geçersin bile yer zaman saglam takım olay bu kadar