bu hafta sonu istavrit için kocaeli karamürsel/ereğli sahiline gitmeyi düşünüyorum. daha önce hiç gitmedim nasıl bir yer. akşam üstü gitsem balık durumu nasıl olur. yada daha iyi, fazla kalabalık olmayan, gürültüden uzak bildiğiniz yerler varmı bu taraflarda. üstadlardan tavsiyeler bekliyorum. SAYGILAR......
gölcükten tut karamürsele kadar heryer omuz omuza herkez istavrite atıyor biraz erken gidersen güzel yer kaparsın istavrit iyi yapıyor busıra hava kararıncada yemli mantarlı takım iş yapıyor balık bol yani rastgelsin
ahmet abı bu yoreyle ılgılı bı bılgım yok.fakat senın ıcın dua edebılrıım ınslh cok eylencelı ve bereketlı bır gun gecırırsın ahmet abı saygılarımla!!!
çok saol düşünmen yeter sen gitceğin zaman haber ver bende sana dua edeyim murat bey sizede çok teşşekürler yardımlarınız için. gölcükte nereden tutayım belli bir sahili varmı?
az kalsın unutuyordum bu mantarlı yemli oltaya ne yemi tavsiye edersiniz murat bey. şu satılan 'teke' diye bişey var öyle bişeymi takıyım???
ben ereğliliyim eğer gelcekseniz halısaha var orası burun var biz tepe deriz oraya akşamları balık düşüyo