KARAR VEREMEDİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

Konu, 'Kamışlar' kısmında levrekçi61 tarafından paylaşıldı.

1. levrekçi61

levrekçi61 selami taş

abiler ben trabzon yomrada levrek avlıyorum. olta takımımı yeniden oluşturucam ve 2.70 spin kamış almaya karar verdim fakat iki marka arasında
    kararsız kaldım (SPRO ve CORMORAN) yardımcı olursanız sevinirim. :confused:

2. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Levrek için orta sert bir spin kamış düşün, çok esnek ve oynak olmasın. 270 yada 300 olur derim. Ancak atarıda önemli 10-40 arası ideal. Aslında orta sertin biraz üzeri daha iyi ancak bu seferde sahteyi atarken sorun olabilir. Fakat balığı kasnaklamak daha garanti sert ile. Kamışın ağırlığıda çok önemli saatlerce at çek yapacağından seni yormamalı kısacası 250 gr civarı bir kamış ve 250 gr civarı bir makine düşün.

3. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    dostum birde sorayım dedim nasıl trabzonda şu sıralar levrek alınıyormu. Kocaelinde bu günlerde levrek haberi pek yok. Bakarsın trabzona gelir at çek yapabilirim. Nasıl olsa kocaelinden artık uçak seferleri Trabzona her gün mevcut.

4. levrekçi61

levrekçi61 selami taş

abi genellikle bn de eylül başları gibi almaya başlıyorum. bir günde 21 levrek aldığımda oldu ama orta boyutlarda levreklerdi. trofe diyemem yani. ben şuan artvindeym bir hafta sonra gidince hemen çıkıcam ava duruma göre yine burdan yazarm. bir de abi benim alacağım olta 20-60 gr atarlı 2.70. ağırlığı 285 gr ideal bir kamış galiba. ayrıca genellikle şamandıralı silikon yemle avlanıyorum. sence de ideal midir alacağım kamış?

5. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    cormoran 10 30 atarlısını kullanıyorum oldukça memnunum tavsiye ederim yanında avenger av 30 makina ile hem hafif hemde sağlam bi set oldular