Arkadaşlar bu bayram tatilini fırsat bilip, Allah izin verirse iki günlüğüne çadır tatiline çıkmayı düşünüyorum.Deniz kıyısı olacağını söylememe gerek yok sanırım.İki kamp arasında kaldım.Bu nedenle yardımınıza ihtiyaç duyuyorum. 1) Erdek Ant Kamping (günlük 21TL)( buzdolabı ortak) 2) Ç.Kale Kabatepe Kamping (günlük 25TL) (Şahsi buzdolabı var) -Bu kamplardan birine bile giden var mı? Balık açısından hangisi verimli olur? -Balık çeşitliliği ne olur? (Bot ve motorumuda götüreceğim ) Avlanma ile ilgili başkaca tavsiyeleriniz(Yem,lokasyon,takım) olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
kabatepede gün balıklarından yem kurtarabilirsen bu zamanlar çupra ve karagöz yapar ayrıca sardalyalı kıbrıs sarmasınla şamandralı takım ile melanur avlayabilirsin bol avlar.....
botunu da götürüyorsun madem 10 12 metrelerde sırtı çekersen limit üstü sinarit palazları tutabilirsin kaba tepede....................
Sırtıyı sahte ile mi yemli mi çekeceğim.Sinarit bizim bilmediğimiz bir türdür.Uzun olta takımı veya sahte hangisi?
uzu olta takımınada iş yaptırabilirsin sinaritte,oralarda zargana bulman pek zor değil sadece iğnelerini biraz kuvvetli kullan.tabibirazda takımı uzun sal arkandan
Barış'cığım ne mutlu sana. Sinavrit için yemli uzun olta daha avcı olur, ancak derin dalan sahten varsa onun da iş yaptığı vakidir, neticede dipte dolaşacaksın, yem için ideal olan sübyedir, olmazsa canlı balık da olur, takım aynı lüfer sırtısında kullandığın gibi, lokasyon hakkında bilgim yok, ama bildiğim kadarı ile Eskina Man (Murat) orada kalmıştı forumda okumuştum. Benim naçizhane tavsiyelerim bunlar, şimdiden rastgele.
barış abi istanbula gel abi hangisine gidersen git umarım güzel geçer güzel raporlarını yazarsın inşallah abicim
halil merhaba , bizim murat'ın 'eşkina_man ' senin 2.alternatif kamp alanında defalarca kamp yaptığını çok iyi biliyorum, kendisi ile irtibata geçer isen sana yeterli derecede detay vereceğinden eminim, şimdiden iyi tatiller ve güzel avlar,
Sevgili Halil kardeşim,aşağı yukarı 6 ayda bir Çanakkeleye giderim.Çanakkalede balık satan dükkanlarda yemlik bir sürü malzeme bulabilirsin. Çanakkale aşığı bir agan olarak ve balık çeşitliliği ve çokluğu açısından kesinlikle Kabatepe diyorum. Rast gelsin,herşey gönlünce olsun.
selamlar barış sen gideceğin yere kararını vermişin sanırım erdek ant kampında sendikamız tüm üyelerine her sene piknik düzenler gayet geniş alanı vardır çam ağaçlarının altında denize sıfır güzel bir yerdir balık olarakta şu mevsimde istavrit zargana ve seyrekte olsa mırmır ama 3-5 km gidersen yada botla askeriye kampının yakınlarında demirlersen çupra karagöz tutabilirsin sabahlarıda kaşıkla kıyıları botla gezersen levrek alma ihtimalinde yüksek
Murat abim sağolasın.Çok zahmetler verdim.Çok faydalı bilgiler edindim.İnşallah sonuçta iyi olur.Ama en önemlisi eğlenmek.