hem spin hemde inchiku jigging avlarında kullanmak için ; okuma trio 40s http://www.avdepom.com/default.asp?git=9&urun=20877 makine düşünüyorum...tekneden yemli avlarda da kullanabileceğim çok yönlü bi makine olsun istiyorum...son günlerde bu makine özellikle okumanın aldığı övgüler doğrultusunda ve bütçeme uygunluğuyla gözüme takılıyor... başka bi öneriniz olur mu?? yoksa bu makine işimi görür mü?? şimdiden çok teşekkürler cevaplar için...
benim avlandığım bölgelerde maalesef akya v.b balıklar bulunmadığı için çekebileceğim balıklar , lambuka , antenli mercan, fangri falan...yani çok büyük balıklara denk gelirsem de o heyecan yeter patlasın gitsin misina çekemeyeyim...
nasip değilmiş...direkt cengiz balıkçılıktan almayı düşünüyorum...sıkı bi pazarlıkla belki o seviyelere çekebilirim hihi
ben ryobi exuma kullanıyorum çok memnunum fiyatıda uygun ve çok gaddar makine ve heryerde kullanabilirsin.Kıyıdan ,tekneden ,jigte bence bi araştır
emre kardeşim izmir kemeraltında alamatra balıkçılık var oraya bir uğra derim.trio 40 S imi ben oradan aldım hemde gayet uygun bir fiyata.biraz pazarlık yaparsın sonuçta.kolay gelsin.
bi bakmakta fayda var...tam yerini bilmiyorum...kemeraltında bulamadım zaten okuma satan bi yer... çok teşekkür ederim gidip göreceğim...