karasu için tavsiye

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında GAKKOŞ tarafından paylaşıldı.

1. GAKKOŞ

GAKKOŞ ALİ BAŞKAN

Favori Kamış:
    shimano alivio cx 4.20 surf
    Favori Makine:
    OKUMA EPIX PRO EPR-65
    En İyi Avı:
    lüfer
    yarın 1 haftalığına karasuda kalıcam ilk defa gidicem otaraflara ne tür av yapılır malzeme olarak ne alim yanıma bu mevsimde hangi balıklar çıkar yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.birde acarlar lahozu diye bir yer var bilgisi olan varmı

2. kassarulu

kassarulu İbrahim

Favori Kamış:
    Captain 1500 Camelon
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Sazan 5 kg, kefal 3kg
    Sakarya karasu ise öncelikle hoşgelirsiniz diyeyim.
    Yağmurlardan sonra balık işi çok zayıf şuanda.
    Tutabileceğin balıklar
    Sakarya nehrinde yayın,levrek,kaptırga
    Sakarya nehrine bağlı küçük kanallarla turna
    Denizde istavrit, tirsi
    Ama dediğim gibi şu sıralar gerçekten çok zayıf

Acarlar longozunda amacın balık tutmaksa bir kayık kiralayıp turna tutabilirsin.
    Gezi içinde güzel bir yerdir.

3. Spartan

Spartan Melih

Ali bey bir ihtimal belki bende hafta sonu karasu da olucam.Karasu genelde sakarya nehrinin döküldüğü yerde ve liman da avlanaılabiliyor.Birde göl var.Şu anda hangi balıklar var bilimiyorum konuyu açman iyi oldu,Bende ona göre hazırlık yaparım.Eğer görüşebilirsek beraberde çıkabiliriz belki

4. GAKKOŞ

GAKKOŞ ALİ BAŞKAN

Favori Kamış:
    shimano alivio cx 4.20 surf
    Favori Makine:
    OKUMA EPIX PRO EPR-65
    En İyi Avı:
    lüfer
    yardımlarınız icin tesekkür ederim ozaman ben bütün takımları alıp gelim birgün denize birgün nehre birgünde acarlara nasip artık:) melih abi beraber gitsek güzel olur gerektende bir bilenle gitmek avantajlı olur her zaman tel nomu verim ne zaman müsait olursan buluşuruz05356516542

5. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Karadenizde balık bırakmayacaksınız anlaşılan. Haydi rastgele bakalım.

6. ..........

..........

ali bey. karasuda denız nehirve göllerde her türlü balık avcılıgı yapabılırsın. yalnız acarlar longozunda her türlü kara ve su avcılııg yasak. arkadasların saydıgı gibi hemen karasuya yakın yerlerden sakarya nehırinde yayın. küçükbogazda sazan kefal ve denızded e mevsımınd e ne cıkıyorsa yakalamanız mümkün.bu hafta sonu festıval kapsamında trap ve tek kursun atıs musabakalarımız oldugundan. cumartesi gününden ıtıbaren cevre illerden gelen dostlarımızı agırlayacagımızdan buyurun beraber avlanalım dıyemeyecegım. bır sorun olursa 534 9462970 nolu telden ulasırsanız yardımcı olurum. iyi tatiller.

Son düzenleme: 29 Haziran 2010
  7. quigley3401

quigley3401 arman

Ben 3 sene önce gittim en son karasuda yazlığımız var dayımla sakarya nehrine gitmiştik turna ve 55 kiloluk yayın balığı çıkarttık 54.5 ti kilosu kurbağla tutuluyor ama turna boyu küçük nedense büyük yakalayamamıştık turnanın büyüğünü.bide bu sakarya nehrinin denizle birleştiği bi yer var orası çok güzel kaynıyor orda.

8. Spartan

Spartan Melih

Ali kardeşim inşallah hafta sonu orada olursa görüşürüz.
    Ömer bey bu yaz değişik zamanlarda karasuda olucam bu hafta sonu olmasada birdahaki geldiğimde tanışmak isterim.

9. ..........

..........

maşallah. rastgelsin..;) ;)

10. gokhanekiz

gokhanekiz Gökhan Ekiz

Favori Kamış:
    Discovery 4.20 surf KaMIŞ
    Favori Makine:
    oKUMA
    En İyi Avı:
    yAYIN :) ne bileyim o zamanlar tartımız yoktu, kamışımız dahi yoktu çubuktan yapardık oltayı :)
    Melih abi limanda mendireğin ucuna doğru eşkina denemesi yap. Boru kurduda ptt nin 50 metre gerisinde ki av bayinde satılıyor. Bol sans abi, gelip eşlik etmek isterdim ama bu hafta bağırganlıda dalışta olucağım. Rasgele

11. Spartan

Spartan Melih

Gökhan bu cumartesi gecesi gidicem inşallah.Tavsiyelerin için teşekkürler