Herkese hayırlı aksamlar Burak,Fahri Abi ve İskender kardeşimle güzel bir av gerçekleştirdik..Av planı yine spontane gelişti sayılır Balığa gitmek için tek gereken birimizin diğerini dürtmesi yeterli... Sabah 6 öglen 1 arası gerçekleştirdigimiz avımız,aracın arıza yapması benzinimizin bitmesiyle her zamanki gibi yine ilgi çekici hale geldi tabiki :thumb: Ben surf mill lineaeffe 4.20 kamış,alba star leader 7000,daiwa crossfire 2550x kamış ve oltaları kullandım...igne olarak sasame chinu ringed 1 numara...yem kırmızı kurt... Benim payıma düşenler bunlar...avın en ilgi çekici ve heyecanlı yanı 40 cm. civarı tuttugum levreğin koca surf kamışa şınav çektirmesiydi... Ayrıca taşa yosuna takıldı diye 10 dk. ugraştığım oltanın ucundan ortaboy bir minekop çıkması şaşırtıcıydı...Bu minekop çok ilginç bir balık bazen hiç direnç göstermez bazense yengeç gibi kütük gibi kıpırdatamazsın yerinden...Bu aralar bizim kıyılarda minekop salgını var...Meraklılarına duyurulur...Herkese rasgelsin
Tebrik ederim çok güzel bebeler yakalamişsiniz. Hele o 25cmlik daha benekleri üzerindeki levrek ile 17/25cm lik minekoplar bir harika !!
hocam biz limitalti balik almayiz...burda oyle seyler olmaz binbir dikkat ederiz..uzuldum valla yazdiklariniza
Balıklar sirkülere uygun tebrikler. Bazılarının vicdanına uymayabilir o da ayrı bir konu. Ben olsam küçükleri salardım bu da benim fikrim.
rast gelsin güzel bi av olmuş .ama minekoplar tavadaki duruşuna bakarsak küçük gibi duruyor nedense sağlık olsun
gecen hafta kucukkuyu lımanında 250 kadar bırakma oltasına 1 tane bıle levrek gelmedı.Acıklı ve bır o kadar dusundurucu degılmı ? Bende sahsım adına 2 gece boyunca vurus alamadım.
tebrikler kısa sürede güzel balıklar almışınız.ben şimdiye kadar hep yumurtalık civarında avlandım Karataş'a hiç gelmedim gelmeyi çok istiyorum tavsiye edebileceğiniz yer var mı acaba?