Bu sabah 0630 çayırbaşı bilice börekde kahvaltı sonrası tarabya sahile hafif yağmur eşliğinde vardıktan sonra şiddetlenen yağmur bile geri döndüremedi. yağmurluksuz olmama rağmen 0830a kadar 11 adet sarı/çinekop aldım fakar bir yerden sonra içime işleyen yapmur anladımki bana dur demeye başladı. Evin yakın olması öğlen 1330 da tekrar gelmemi sağladı. birgün önce almış olduğum rapalalardan sabah bluefish pembe seritli aksam ise pembe ve turuncu seritliler ile günü 32 adet ile tamamladım. aralarında 3 tane istavrit buyuklügündeki çinekopları soğuğunda etkisi ile düzgün çıkaramama sebebi ile kovaya atmak zorunda kaldım... Akıntı azalıp dibi bulabılseydım daha keyıflı olabılırdı.. 160 gr kursun suda kayık gıbıydı.. bugun kacgundur aklımda olan ÇAPALA hihi hihi dipten yemli takım ve ucunda yakalanmış bır sarı ıle bı nebzede olsa basarmıs oldum. hepınıze ıyı avlar rastgele
Biraderim benim, ellerin dert görmesin. Gerçekten harika bir av olmuş. Ne menem bir hastalıksa bu uzak duramıyor insan. Ayrıca ismimi geçirmiş olman da ayrı bir gurur benim için. Tekrar tekrar helal olsun. Boğazın sultanları aile huzurunda pek güzel olmuşlar. Rastgelsin.
aynen burakcım.. bizim denizcilik alemınde bır soz vardır.. denız suyu degınce bır tarafına bırakamazsın... baktım teamden kımse kalmamış bugun kendımı hava muhalefetine rağmen kendımı nöbetcı ılan edıp TFT RESMI GAZETESINDE yayınladım ve vardım muradıma..
TFT Yurtdışı Elçisi ve TFT Tarabya 2. Kaptanısın Sorumluluğun büyük tabi... Hava raporları çok yanıltıcı oldu bu aralar, malum gündüz de herkes gelemiyor. Ama sanırım yarın ekipten orda olanlar olacaktır
Ceyhun bugun uğradı bıryerlere gıtmıs.. ben de uyku dururuma gore takılabılırım... haklısın sorumluluk buyuk yatırım yapmak lazım ekıpmanlarımla kendımı ılkcağdan kalmış gıbı hıssedıyorum arkadaşların arasında banghead banghead