02.01.2008''de iskenderun deniz er eğitim alayına teslim oluyorum. biraz ara vericem demicem orda da bişiyler yapmayı düşünüyorum... gittim gördüm müthiş güzel biryer... dağları, ağaçları, yemyeşil güzellikleri ve en güzelide denizi bi harika...allaha dua ediyorum beni bu güzellikten koparmadığı için... MİNNETTARIM... teşekkürler...
Hasan kardeşim hayırlı teskereler olsun sağlıkla git sağlıkla gel inşallah... (telefon kontörü lazım olursa haber ver )
teşekkür ederim dileklerin ve kontörler için ama düşünmen bile yeter kardeşim benim... barış kardeşime de teşekkürler... hayırlısıyla gidip gelicez aslanlar gibi...
Şimdiden hayırlı teskereler Sağlıcakla git sağlıcakla gel. Dün yiğenimi gönderdim bende Alaşehire 2saatlik yol. Yemin töreninde görüşürüz artık dedim arabayla bıraktı abisi hepsine hayırlı teskereler göstersin Allah .
kazasız belasız gidip gel kardeşim. iskenderun çok güzel bir yerdir dediğin gibi. fazla uzağa gitmemişsin zaten. kolay geçecektir merak etme....
Hayırlı teskereler kardeşim. kazasız belasız bu onurlu görevini tamamlayıp ailene kavuşman dileklerimle. Allaha emanet ol.
Sevgili Hasan benim acemiliğimi yaptığım yere gidiyorsun bir değişiklik olmadı ise 35 günlük bir acemiliğin olacak, ondan sonra yemin töreni ve dağıtım...Tugayın olduğu yer baya bir rüzgar alır, eğitimdeyken kepine ve benim gibi Cin Ali kıvamında biriysen uçmamak için kendine dikkat et derim Hayrılı teskereler dilerim kardeşim, şansın bol olsun..
Hasan güle güle git gül güle gel hayırlı teskereler olsun kardeşim hafta sonu izinlerinde kaç internet cafelerden bağlan bizlere selamını yine ver