Herkeze merhaba öncelikle aranıza yeni katıldım ve konuyu yanlış yere açtıysam hepinizden özür dilerim.Kısaca balık avına nasıl başladım onu anlatayım.Yaşım 18 açıköğretimde okudugum için dogru düzgün okula gitmiyorum.10 yaşından beri balık tutarım babamda çok iyi balıkçıdır.Bu balık tutma işi beni bir çok pislikten kurtardı diyebilirim.İyiki balık tutmayı seviyorum.Mersinde oturuyorum ve mersinde oturanlar "T" iskeleyi bilirler ben haftada bi kaç kez oraya gider balık tutarım ama gelen hep ufak balık sargoz mırmır vs gibi balıklar geliyor.Oradaki herkez koca koca kefal yakalıyor bende kefale gitcem 7 metre kargım var uzayan cinsten ucu çok hassas yumusak onu ne yapabilirim birde kefalin vurdugunu nasıl anlarım?Çokmu asılır oltaya bir yardım ederseniz sevinirim.Şimdi diyeceksiniz babandan ögrensene babam su anlık şehir dısında oldugu için yanımda degil.
MEHMET ONCELİKLE HOŞGELDİN... KEFALI KARGI YANI UZATMA KAMIŞ İLE CARPMA İLE AVLARLAR HAMURLA KAMIŞ UCUNA İŞARET TAKARLAR. T İSKELEDE BALIK AVLADIGINI SOYLEMISSIN ORDA ZATEN MALZEME SATISI YAPAN INSANLAR VAR ONLARDAN TEMIN EDEBILIR VE KAMIŞININ UCUNA BAGLATABILIRSIN 1 TL MASRAFIN VE O BOLGEDE AVLANAN INSANLARDAN GORMUS OLMAN GEREK CUNKİ T İSKELEDE KEFAL İLE UGRASAN COK INSAN VAR BOL ŞANSLAR
Evet T iskelede yakalayan çok malzeme satanda çokta benim malzemeyle bi sıkıntım yok herşeyim var sadece kamışın ucu çok hasas iyi çarpamıyordum kamışın ucunu çıkaracam..