Arkadaşlar son birkaç gündür görebildiğim kadarıyla forum sayfasında reklamı bulunan alışveriş sitelerinden 2 tanesi ücretsiz kargo limitini 49 tl'ye çekmişler.Ufak tefek birkaç parça malzeme almayı düşünüp de kargo nedeniyle alışverişlerini erteleyenler için faydalı bir uygulama olmuş.Zaten netten alışveriş yapılırken pazarlık olayı fazla olmuyor,bir de 1-2 rapala için ekstradan kargo ücreti ödemek insanın zoruna gidiyordu.Düşünüp de uygulayanları tebrik ederim umarım tüm balık avı sitelerinde uygulanır...reeling :hungry: :thumb:
Sürekli fiyat güncellemesi yapıp ta fiyatları aşırı şişirmeseler çok daha güzel olurdu. Bu yüzden yerel satıcılara yöneliyorum ama her türlü markayı ve çeşidi bulamıyoruz haliyle.
evet güzel bi uygulama olmuş hem kargo bedeli düşmüş hemde limiti. bence tek ve önemli sorun stokla ilgili, onlarında muhakkak haklılık payları vardır ama aslında almak istediğin ürünlerin yanına hadi boş gelmesin diyip eklediklerin genelde ellerinde oluyor almak istediğin ürünse yok.. neyse herkese hayırlı alışverişler
Bugün forumda reklamı bulunan sitelerden birisinin daha kargo limitini 50tl'ye indirdiğini fark ettim.Yeni bir başlangıç seviyesi hafif jig-bot kamışı arefesinde olduğumdan siteleri dolaşırken fark ettim.Alternatiflerin artması insanı mutlu ediyor,keşke tüm sitelerde uygulansa