En son yaptığım Antalya ziyaretinden ve dönüş yolunda seyahat halindeyken Burdur üzerindeki güneşin batışına ait kareler. Düden şelalesinin denize döküldüğü nokta ise büyüleyici bir görüntüye sahipti, şelaleden dökülen suyun denizin içlerine doğru yaptığı basınçlı akıntı ise muhteşemdi. Atatürk heykeli ise Samsundaki Atatürk heykelinin bir benzeriydi, civciv ve cırcır böceği ise geçen yaza ait kareler civciv sıcaktan o kadar bunalmışki klimanın suyuna ayaklarını sokup serinlemeye çalışıyordu , bu olay orada bulunduğum süre içerisinde hergün tekrarlanıyordu.
Ağam benim pc ile aram iyi değil , yeğenin gazabına uğradım, ayrıca beni daha çok şaşırtan o kamışların tam şelalenin burnunda ve akıntının ortasında hayata tutunmalarıydı.
Ağam o yaratık sinek değil , akşamları bir ötmeye başlıyorlar aman Allahım cırrrr cırrrr diye tahammül etmek olanaksız.
Merhabalar Gürcan , uzun zamandır ortalıklarda görünmüyordun , nasılsın , ayrıca beğendiğin için ben teşekkür ederim.
Abi arkadaşlarla yaptığımız ilk org da hepsini benden genç gördüm ... yoksa gözlerim beni yanılttıda haberimmi yok
Vallahi ne dersen doğrudur abi, ben bir kere gördüm sense çok kez , bunlara genç dediğim için zaten kendimden utanıyorum