Karşılaştırma

Konu, 'Makineler' kısmında 1903cesaret tarafından paylaşıldı.

1. 1903cesaret

1903cesaret erdem

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Evet ikiside aynı zaten ikisininde fiyatları herşeyi daha belirgin kılıyor ben olsan birincisini seçerdim maviye göre çok daha yakışıklı makina:)selamlar

3. 1903cesaret

1903cesaret erdem

Fiyat hiç bakmam daha doğrusu 2 ürün arasında sadece ucuz diye bir tercih yapmam orada yazmıyor ama paslanma durumları,boya,vernik bu gibi bilgilerde lazım bana

4. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Dedim ya Erdem kardeşim ucuz pahalı tercih senin bende çoğu zaman pahalı bir üründen daha ucuzunu seçmişimdir ayrıca memnun da kalmışımdır,paslanma dayanıklılık boya vernik bilgileride birazda ürünün fiyatıyla paralel karar senin hele bahsedilen ürün çatal kaşık vs. değilde olta makinasıysa baya tartışılacak uzun bir liste çıkar ortaya belli ki uzun soluklu kullanabileceğin bir ürün aramıyorsun fiyatından kastım buydu sevgili Tevfik ağabey konuyu görürse daha güzel açıklamada ve fikirlerde bulunabilir selamlar kardeşim

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Aynı ben.:p :confused: :p :confused:

Kullandığım takımın üzerine toz konmasına bile tahammülüm yoktur. Her zaman ışıl ışıl olmalıdır. Hele ki paslanma ve boyalarının dökülmesi; tahammülüm yoktur. Atmam, fakat birinin eline hilal-i ahmer tutuştururum.

Pek mutlu olacağınızı sanmam. Tez zamanda boşanırsınız.

6. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Tevfik abi baya tut-i mucize-i guyem hesabı yazmışsınız ama ''tez zameande boşanırsınız''derken aynı şeyden bahsetmişiz değilmi:) saygılar selamlar ağabey :)

7. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Demiş ve nezaket buyurmuşsun Ertan kardeşim; Merhaba.

Aslında yazmayayım, girmeyeyim diyorum kendi kendime, ama olmuyor, içim elvermiyor. Alınan veya alınmak istenen bir şey insanları mutlu etsin, iş görsün istiyorum. Yeğenimin bana danışmadan alıp, şu an pastan ve tüm olumsuzluklardan ötürü eline almaya iğrendiği düzenek olmasın, mutsuz olup hayal kırıklığı yaşamasınlar istiyorum. Madem kardeşim 40-50 lira veriyorsun, ver 70-80 lira, daha iyi bir şeyler almaya bak, ve aldığın şey biraz daha uzun ömürlü olsun, mutlu etsin seni.

Hep böyle düşünmüşüm. bilmem iyi, bilmem kötü.

Sevgiler Ertan kardeşim.:thumb: :thumb:

8. 1903cesaret

1903cesaret erdem

Zaten istediğim bu ama gözüme çarpan 2 model buydu şayet ben ömürlük bi cihaz almak istiyorum hani aldıktan 5 yıl makinayı sararken pancar motoru gibi sesler gelsin istemiyorum.Şayet paslanmaz çelik veya 2 gün sonra dağılmıyacak önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim....

9. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Tevfik ağabey Shimano yada Daiwa mı önersek;)

10. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Kapıştırma beni şimdi Serdar kardeşimle.:p :p

Daha yorgunluğum geçmedi.hihi hihi

11. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Erdem kardeşim, 80 liralık, 100 liralık 200 liralık makinalar belki ömürlük olmayabilir, fakat uzuuuun bir süre sorunsuz ve dertsiz kullanılabilir. Tabii gerekli ihtimam gösterilirse.

Şunlara bir bak ve kıyaslamanı bu standartlar dahiline al. Kullanım amacınıza görede Daiwayı 3000-4000, Shimanoyu 2500 - 4000 olarak karşılaştırın.

http://www.spotbalik.com.tr/CROSSFIRE-4000X-MAKINA-51BB,PR-16359.html

http://www.balikavmarketi.com/Urun/SHIMANO-CATANA-4000-FB-2XSSS1-BB-pmu914.html

12. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Abi linklerdeki makinaların ikiside mis gibi birbirinden güzel işte bak çok uçuk paralar vermeden kullanışlı ve güzel aletler alınabiliyor olmayack birşeyden iki tane alacağıma bir tane alırım olayı en az 10 sene sorunsuz kilitlerim abii ama ne alakaysa birincide Shimanoda kaldı gözüm:p :p hatta bir ara Türkiyeye İstanbula gelirsem İstoça gidip satın alıcam o kadar yani :thumb:

13. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Bundan 20-25 gün kadar önce, Bulgaristan'da Shimano konteynırını taşıyan bir TIR kaza yapmış. Ürün bedeli sigorta tarafından ödendiğinden, şu an bu ürünleri pazarlayan kişi, Kamış, makina, elinde ne varsa 3 de bir fiyatına satıyor oralarda. Bir araştır, soruştur derim; ihtiyacın var ise. Bursa'ya bile geldi.:p :p Ama oradan gönderen arkadaş, gümrük sorunları yaşıyor.

14. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Hayatta satın alınamayacak tek şey tecrübedir.Neden bunu tercih etmeliyizi !Çok güzel açıklamışsın Tevfik Abim :) eline sağlık.

15. 1903cesaret

1903cesaret erdem

Linkini verdiğin ilk makina benimde hoşuma gitti.birazdaha karşılaştırma yapıcam.Birde şu bahsettiğin bulgaristan olayını açarmısın nerde satılıyor bu kamış ve makinalar satan kim?:Bahsettiği ürünler hakikatende sigorta ürünlerimi yoksa ucuz kopylarmı çünkü oradan aldırma durmumuz olabilir....

16. 1903cesaret

1903cesaret erdem

17. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Her şeyiyle orijinaldir. Ben şu ana kadar makinalarda çakma Shimano, Daiwa falan hiç görmedim. Şu an Bulgaristan pazarında kolayca bulunabilir sanırım.

Linkini beğendiğiniz ürünü alın. Sizi üzmeyecektir. Başkada makinalara bakıp fazlacada kafanızı bulandırmayın.

18. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    RD arkadan kalama modeli olsa gerek fakat görselde başka makina resmi var. Bilmediğim bir makina. Yorumum sağlıklı olmaz.

Derim ki, Bilinen varken, denenmişi varken, niye bilinmeyenle macera arıyoruz.

19. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Abi buradan olayı ben kapatayım daha giriş yapmadan ekmek peynir gibi satarım gavurda onları dur hele bulgar gazetelerini bir araştırayım olay nerede kapıkuledemi yoksa ...:D