sonunda aldım ohh be hayrını insallah görürüz , Lineaffle Aquarex 4.20 Surf Kamış, Ryobi Ecusima Vi 8000 Genel Kullanım Makina , Effe Dynamix , Japanase , 0.31 mm 300 Metre , Total Price 330.TL Have Good Day , Good Luck Everyone. :thumb: :thumb: :thumb:
Misinayı sarmadan söyleyim biraz kalın almışsın gibi. Çok uzağa atış yapmayacağım zaten dersen o zaman da kamışı çok uzun almışsın derim. Ecusima 8000 iyi makinedir. Her avdan sonra tatlı su ile yıka.
Alınan her son ürün, yeni alınacakların başlangıcı olduğunu bilmen gerek. Güle güle, zevkle kullanman dileklerimle.:thumb: :thumb:
adali abi teşekkür ederim ahahaha aynen abi tutcağım balık bir aileyi zor douruyor , ama masraf 330 lira adaleti yok bu hastalıgın ucuz ucuz tatlı su ile kamışı yıkarsam bişi olursa bak gelirim yanına abi teşekkür ederim 31, 35 mm lik vardı valla başka yokdu aldım gectim okadar kalın gelmedi bana ? insalllah teşekkürler :thumb: aynen abi hastalıgin sonu yok al al al al al al bunuda al al sonu yok teşekkürler abi hayır jigging yapmıyacam surf kamışımda kullanıcam acılınca tekne kamışımla kullanıcam jig kamışı alır jigde yapabilirim heheheh Surf takımı yaptım , ben gidip acikta jig yapacak değilim malesef kamışım yok ama , ilerde jigging mazemeside alıcam, nasib ederse teşekkür ederim :thumb:
yok genel kullanım için aldım ilerde jigging takımıda alıcam , olsada balık olmasada alıcam evdeki odam mazemeden gecilmiyor , büfeler felan mazeme dolu odamda giysi dolabimin üzerinde bot felan var kız felan gelmiyor allahtan odama görse bu ne der derleyip toplamam gerekli bunlari , herkeze yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim , artık av yapacam botla kürekle tekneyle insallah güzel balıklar toplarım paylaşırım.
kocaelinde balık gani ben gölcük tersanesinde askerdeyken askeriyedeki balıklar donanmayı doyurur teşekkür ederim kardeşim.