İzmir Karşıyakadan tüm balik avı ailesine selamlar. Uzun zamandır forumu takip ediyorum hatta hayranı olduğum imrenerek baktığım adamlar var. Tam bir çaylak balıkçıyım ki bu foruma bakarak çok şey ögrendim .Sanırım bu günden sonra daha samimi bilgi alışverişinde bulunabiliriz . Av organizasyonlarında ve avlaklarda denk gelme dileği ile herkeze rastgele...
Sevgili Mert aramıza hoş gelin bizlerde senin yapmış olduğun balık avlarını bilmek isteriz, paylaş bizimle, sevgiler.
Sevgili Mert kardeşim İzmir den burası 4 saat hafta sonları gelirsin beraber balığa çıkarız, teknenin yakıtını ve benim anzorotu unutma. Sevgiler hoşça kal.
Orhan abicim hep istedigim birşey azotu mazotu dert etme yeterki sohbetin ve 2 olta atalım yeter bize
349'uncu Dönem İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI AKSEKİ ANTALYA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Aralık 2012 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ANTALYA ANTALYA Antalyalı dostlarım çarşıya çıkarsam yanınızdayım