Uzun zamandır üye olmakta niyetlendiğim biraz üşengeçlik birazda işlerin yoğunluğunda aranıza katılamadım sonunda bu gün işlem tamam oldu.Şimdiden forumda bilgilerini paylaşan arkadaşlara ve emeği geçenlere teşkkür ederim. Dileğim tırıvırı belasının uğramadığı ölü balık ve ağ parçalarını toplanmayacağınız bir yer eğer kaldıysa, oltalarınızla gönlünüzce büyük balıklar avlamanız.
Necdet bey aramiza hos geldiniz. Ayni temennileri paylasiyoruz ve her gecen gun dogayi seven, koruyan, bilincli arkadaslarimizla tanisiyoruz. Gecmise onlem alamadik bari bundan sonrasini dusunelim diyerek yolumuza devam ediyoruz. Paylasimlarda bulusmak dilegiyle.
Mehmetc dileyinize katılıyorum ve bunu yapmak içinde yıllardır çaba göstersemde her geçen gün bir öncesini aratır oldu. Çevre kirliliği sonucu zaten doğa zarar görmeye devam ederken, hayatta kalma savaşının zorladığı ve büyük beceri gerektirdiği vahşi yaşamın önüne trıvırı belasını karşısına dikiyoruz. İnşallah millet bilinçlenirde hayvancıklarda rahatlar.
Necdet bey askerliği Sarıkamış'ta yapmıştım. Görev için Kars merkezide görmüştüm ve nasip olursa bir gün yeniden o toprakları görmek istiyorum, inşallah sayenizde Kars'ta uğrayacak bir kapımız daha olur..