Merhaba arkadaşlar, ağabeyler, Çok ahım şahım olmasa da ilk raporumu yazayım dedim. Akşam üstü eşim aradı "bizim Küçükyalı sahilde şirket yemeğimiz var, saat 22 den önce bilmez" dedi. Bende madem öyle iki olta sallayayım, çıkışta da seni alırım dedim. Zaten takımlar her daim hazır bagajda, yarım kilo istavrit aldım, sahil yolundan bakına bakına devam edip, Kartalda balık tutanların olduğu bir yeri kendime mera belledim. Saat 19:00 da takım suyla buluştu, 15 dk sonra ilk sarıkanadımı aldım. reeling Saat 22:00 ye kadar devam ettim. 2 tane daha aldım. Üç saatte 3 balık yani. Sonra eşim aradı, haydi eve dedi. Ok toparlanıp geliyorum dedim. Bekle bekle Cihan yok , sonra kendisi yanıma geldi, malzemeleri toplarken son vuruşu aldım, en irisi de o oldu. 22:15 te paydos dedik. Payımıza 4 dişli düştü.:thumb: Herkese bol şans.mrsparkle [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Maşallah Kartal - CaddeBostan sahil şeridi bu sene hareketli ...2 gün önce 2-3 saatte 8 parça alanlar vardı. Dün köprüyü gördükten sonra (yaprakları) bizim meralarda çıkan balıkların iri olduğunu düşünmeye başladım ...
Cihan bey selamlar , bende yaklaşık 17 sene Rahmanlar tarafında oturdum..Çok iyi bilirim o kıyıları ama bu süreç içinde özellikle son 5-6 senedir Lüfer familyasına rastlanamaz olmuştu..Uzun süreden beri hasret kaldığım balıkları o taraflarda görmem beni mutlu etti açıkcası..Afiyet olsun...
Aynen öyle, ağırlıklı olarak boğaza giderim ben. Boğazda bu irilikte dişliye her zaman denk gelemiyordum iyi oldu. Etraftaki balıkçılar da çoğunlukla sarıkanat ve lüfer aldılar. Yaprak yok gibiydi.
Teşekkürler. Bir ay önce de oralarda şansımı denemiştim ama sonuç sıfırdı. Boğazın kalabalığı, akıntısı, takılması vs. düşününce ilaç gibi geldi. Boğazda 10 tutacağıma burada 4 e razıyım yani