Merhaba arkadaslar persembe gununden salıya kadar Kartalda geciricemde bu ara balıga cıkayım diyorum. Baslıkta yazdıgım yerlerde hic olta atmamıstım denemek istiyorum ama bu yerlerin hic birinin sularını bilmiyorum. Bana ; Ne tur balıklar su aralar cıkar?(boğazda hala dişli çıkıyorsa burada daha fazla var gibi dusunuyorum) Ne tur avlanma yontemlerı su aralar işe yarar?[Çapari(istvrt-çnkp)-Rapala-Yemli] Bu 4 yerden en cok hangisinde verimli olabilirim?[Evden kartal iskelesi 5 dkdan az) Lütfen yardımlarınızı bilgilerinizi esirgemeyin ilk defa dayımla cıkacagım icin kendimi gostermek istiyorum
Arıkan bu aralar Kartal sahil hattında kıyıdan pek bişey alamazsın, bu zamanlar orası için kısır v verimsiz zamanlardır.. tekne avı için durum farklı olabilir.. kıyının verimli av veren zamanları Mayıs-Eylül arası dönemdir.. Adalar hattından pek haberim yok, oralarda avlananlardan bilgi gelecektir. Arıca sanırım konuyu mükerrer (2 kere) açmışsın..
Dişlinin boğazda en bol zamanında adalara gideyim dedim saatlerce ne yemli nede rapalaya vuruş olmadı yanlızca gümüş vardı bundan 1 kaç ay önce.
Aynen katılıyorum Berkan abinin yazdıklarına :thumb: ama kartal kıyılarında deneme yapmak isterseniz, hem mantarlı lüfer oltası hemde klasik 3 köstekli dip oltasıyla şansınızı deneyin derim.. belki süpriz 1-2 balık çıkar idk idk
kartaldan herkese selam arkadaşlar bende kartalda ikamet ediyorum. bu aralar kartal sahilinden pek bişey çıkacağını zannetmiyorum benimde çok gidip deneyesim var ama sırf kendimi dinlendirmek için birşey çıkacağından değil. 2012 de güzel avlarımız oldu istavritinden çinekopuna mezgitinden izmaritine kadar aldık şükürler olsun ama gırgırlar girdikten sonra işin tadı kaçtı ve daha inmedik. kıyıya 20 30 mt reye kadar yaklaşıp ağ attılar şikayette ettik defalarca ama bir sonuç alamadık. ama dediğim gibi bu aralar birşey çıkıcağını zannetmiyorum birazdaha ısnması lazım belki istavrit deneyebilirsiniz çıkarsa akşam gün batmadan önce o çıkar. şimdiden rast gele
oralarda rapala iş yapmaz. sadece yemli. o da sezon da... şu an hiçbirşey çıkmaz. illa gidicem diyorsanız yemli derim. sürpriz balıklar da çıkabilir.