Kartal köy hizmetleri göleti

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında emreseven tarafından paylaşıldı.

1. emreseven

emreseven Emre

Arkadaşlar,

Kartalda köy hizmetlerinin içindeki gölette avlanan yada bilen var mıdır ?
    Çok küçük bir gölet olmasına rağmen,aşırı derin. (yaklaşık 100m) Okul zamanında fazlaca avlanan görürdüm orda.Sanırım sazan yada yayın tutuyorlardı.Bildiğim kadarıyla herhangi bi akarla bağlantısı yok.

Daha önce giden yada bilen birileriyle avlanmak isterim.Özel izin gerekiyor ama onu hallederiz.

2. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    bir kaç kez yanından geçtim ama hiç olta atan görmedim. zaten olimpik havuz kadar bişey, balık olacağını hiç düşünmedim. ilk gördüğümde adliye sarayının temelini kazarken çıkan su kaynağını oraya verdiler diye düşünmüştüm.

yayın balığı mı varmış orada? çok ilginç..

3. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Eski oto pazarının ordaki küçük göleti diyorsanız; 4-5 sene önce yayın aldıklarını biliyorum.

4. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Eski otopazarının ordaki gölette nasıl yayın çıkmış hayret :eek: çokta büyük bir yer değil sanki.
    Taş ocağının içindeki göleti merak ediyorum ben aslında :) İnmek imkansızdır herhalde :D

5. istavritçi

istavritçi ismail

Favori Kamış:
    Linaeffe dickovery 4.00m linaeffe sprit 3.90 alba star class 3.90 safina spin 10.35 gr 2.70
    Favori Makine:
    Okuma avenger 45 spro passion 750. Ryobi Amozon 4000 abu garcia 103 Şhakespeare 2010.070 pro Touch
    En İyi Avı:
    Bugüne kadar deniz ana neverdiyse o
    Oradaki göletlerde genelde süsbalığı çıktığını biliyorum japon balığı ile sazan çiftleşmsi sonucunda değişik bir tür.benim bildiğime göre yayın çıkmıyor göletlerden .

6. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Evet ufak bir yer. İnandırıcı gelmiyo :eek: Sanayi tarafafında bir frencimiz vardı. Akşam üzeri gider takılırdı orda. Yakalayanda o zaten :)