Arkadaşlar, Kartalda köy hizmetlerinin içindeki gölette avlanan yada bilen var mıdır ? Çok küçük bir gölet olmasına rağmen,aşırı derin. (yaklaşık 100m) Okul zamanında fazlaca avlanan görürdüm orda.Sanırım sazan yada yayın tutuyorlardı.Bildiğim kadarıyla herhangi bi akarla bağlantısı yok. Daha önce giden yada bilen birileriyle avlanmak isterim.Özel izin gerekiyor ama onu hallederiz.
bir kaç kez yanından geçtim ama hiç olta atan görmedim. zaten olimpik havuz kadar bişey, balık olacağını hiç düşünmedim. ilk gördüğümde adliye sarayının temelini kazarken çıkan su kaynağını oraya verdiler diye düşünmüştüm. yayın balığı mı varmış orada? çok ilginç..
Eski otopazarının ordaki gölette nasıl yayın çıkmış hayret çokta büyük bir yer değil sanki. Taş ocağının içindeki göleti merak ediyorum ben aslında İnmek imkansızdır herhalde
Oradaki göletlerde genelde süsbalığı çıktığını biliyorum japon balığı ile sazan çiftleşmsi sonucunda değişik bir tür.benim bildiğime göre yayın çıkmıyor göletlerden .
Evet ufak bir yer. İnandırıcı gelmiyo Sanayi tarafafında bir frencimiz vardı. Akşam üzeri gider takılırdı orda. Yakalayanda o zaten