Merhabalar, 04-10-2013 Cuma saat 19:30 gibi tesadüfen kartal sahilde balık tutanlara bakmak için arabamı durdurdum.Hava soğuk ve rüzgarlı olmasına rağmen sahil de neredeyse yer bulmak zor gibiydi,geçen yıl tanıştığım Boğaç ile karşılaştık muhabbet ederken solunda bulunan kişiler peş peşe 35-40 cm boylarında lüfer yakaladılar.Balığın olduğunu görünce arabam da her zaman bulundurduğum oltamı çıkartarak bir tane istavrit ile deneme yaptım ilk atışımda vuran balığı tasmalamada geç kaldığım için kaçırdım.Balığın diğer tarafını da takarak attım boşluğunu aldım tam yerime oturacakken güzel bir vuruş ve tasmalamam ile 35cm lüferi aldım.Hazırlıksız ve yemsiz olduğum için avımı 20:00 gibi sonlandırdım.Toparlanırken etraftaki babacan bir kedi torba içindeki balığımı dişleyim kaçırmaya çalışsa da balığımı vermedim Birazdan tekrar balık için kartal sahile iniyorum daha güzellerini tutmak nasip olsun.
Tebrikler güzel bir lüfer şansınız bololsun kartal dragos tarafındanmı aldınız balığı yarın bende takılcamda
Avınızın Daha bol ve daha iri olmasını temenli ederim.Balığı Kartal sahilin neresinden tuttuğunu öğrenebilirmiyim.Teşekkürler.
Dün gece saat 7 gibi gittik ama balik cok nazliydi saat 23 gibi toparlandik.Az once arkadasi aradim 4 adet lüfer almışlar.Yarin gece denemelere devam
Doğru dragos tarafı gerçekten bereketli oluyormuş; yer bulabilirsem bu gece de orada denemelerimi yapacağım. Not: 19:00 dan sonra vuruşlar başlıyormuş ama bir o kadar da kalabalıkmış
Merhaba, Mantarlı takım ile istavrit fleto yapıyoruz.Sahte bir çok kez denedik ama maalesef sonuç alamadık.Balık 19:00 dan sonra yapıyor,zaman zaman sürü denk geliyor işte o zaman etrafında çok fazla hareket oluyor,ama bazende bekleme süresi uzayabiliyor. Not: Bu arada 25cm altında balık alan görmedim bu sene dişliler iri umarım da böyle devam eder. Bayram boyunca Gemlik tarafında olacağım gerçekleştiridiğim avları burada paylaşmaya devam edeceğim. Tüm balıkçı arkadaşlara şimdiden hayırlı bayramlar...