Kartal ve pendik sahil

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında onrcelk tarafından paylaşıldı.

1. onrcelk

onrcelk onur

herkese merhaba ardakaşlar öncelikle sezon acılmışsa pendik veya kartal sahilinde kıyıdan balık tutmayı düşünüyorum. bunun için ne tür capari ve almam gerekıyor bide yemlimi yemsizmi av yapmalıyım.

Not: acemiyim

2. fuat82

fuat82 fuat

Favori Kamış:
    oyster cast advanced surf 4.20 - Okuma V system 2.70m - 10-40 gr
    Favori Makine:
    Okuma av-65-Shimano catana 3000 Fb
    Merhaba Onur hafta sonu kartal evlendirme dairesinin ordan istavrite denedim.Tektük yapıyordu ama tadı yoktu çapariyle yeşil ve beyaz rekleri çalışıyor.Yemli olarakta izmarit yaprtığını söylüyorlar.

3. Samet Batır

Samet Batır Samet

Ayrıca yemli olarak mezgit güzel yapıyor dipnot olarak söyleyeyim.

4. onrcelk

onrcelk onur

bilgi için teşekkürler

5. ÇaylakÇıldırlı

ÇaylakÇıldırlı kubilay

En İyi Avı:
    1,5 kg Sazan
    Herkese merhaba.Benim bir sorum olacak, Kartala yeni taşındım gördüm ki 9 palmiyelerin oralardan sahil boyunca birçok balıkçı var ancak yine aynı sahilde denize karışan bir kaç noktada kanalizasyon gördüm.Bir arkadaşım ordan akanın lağım olduğunu ve bu sahil şeridinde tutulan balığın yenmemesi gerektiğini söyledi.Daha sonra orda balık tutan bir abiye, bu lağımlı suda nasıl balık tutup yiyorsunuz diye sordum, oda gülerek burda lağım olmadığını bütün lağım sularının borularla tuzla arıtma tesisine gittiğini söyledi.Şimdi sorum şu kartalda denize lağım suyu karışıyor mu, eyer karışmıyorsa belturun oralardan denize akan koyu renkli dere ne deresi? herkese selamlar