KARTAL'DA BALIK BAŞLADI MI...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında guneylee tarafından paylaşıldı.

1. guneylee

guneylee Recep

Merhabalar...

Kartal'da çinekop çıkmaya başladı mı? Akşam üzeri balığa gitmeyi planlıyorum ve yeni bir rapala keşfettim bunu denemek istiyorum Strike Pro JL-119F Renk:206 yapılan yorumlara göre çok güzel bir rapalaymış.. Yaklaşık 1 hafta önce gittiğimizde Kartal'da balık yoktu. Bilen arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim.. Herkeze rastgele :):) reeling mrsparkle

2. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Merhaba , Kartalda balık yaptı ve bitti artık . Rapala çalışacaksanız kartalda olmaz . Boğaza gitmelisiniz . Kartalda belki uzağa açık atışlarla gün batımında ve akşamları yemli denenebilir. Fakat son zamanlarda giden arkadaşlarda sürekli elleri boş dönmeye başladılar . Balık kartal için bu aralar yok maalesef. Boğaza gidersenizde pahalı sehteler kullanmayın. Takılma kopma sıkça oluyor . 5 cm. lik ucuz sahteler kullanabilirsiniz. yada 2 tl. lik hafif kaşıklardan atabilirsiniz .

3. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Spin çalışcaksınız hafta sonu denedim martı takibinden başka bisey yok malesef...

4. mehmetf

mehmetf fatih

Arkadaşlarımın dediği gibi bitti malesef :( bende sadece 3 sarı kanat 1 çinekop alabildim..
    Boğazda nasibimizi arayacağız..
    Selamlar..