Merhaba Arkadaslar/Abiler Sabah 4 De Balığa Gitmek İstiyoruz Forumdaki Gökhan ç. Arkadasımla. Kartal Veya Üsküdar Kararsız Kaldık Ama Üsküdar Bilindiği Üzere Kalabalık Kartal Daha Sessiz Sakin Kafa Dinlenicek Yer. Acaba Kartaldan Sarıkanat Çaparisi İle Balık Alabilirmiyiz.? Çaparilerin Resimlerinide Konuya Ekliyorum . Hem Lazım Oldugumu Baska Konulardada Kullanabilirsiniz . Hemde Çapariler Kartalda İş Yaparmı . Yoksa Üsküdara Gideceğiz . Cevaplarınızı Bekliyorum . İyi Avlar KIRMIZI TÜY ÇAPARİMİZ : BEYAZ TÜY ÇAPARİMİZ RENKLİ KARISIK TÜY ÇAPARİMİZ ÇAPARİLER ELİMİZDEKİ RENKLER BUNLAR KARTALDA İŞ YAPARMI . ?reeling
kırmızı yı bilmiyorum ama kahverengi ve beyaz çok can yakacak gibi duruyor, boğaz harici avlak bilmiyorum o nedenle yardımcı olamayacağım kusura bakmayın
sarıkanat çapariyle tutulurda kartalda biraz zor bence yemli denemelisin.çapari için balığın gözünün dönmüş olması lazım
Orhan bence Sen dene bu sene buralar bereketli.. Şuan için Kartal büyük bir kapalı kutu sağı solu belli olmuyor..
Şimdi Sarıkanat Dedim Diye Komik Geldi Size Ama .. Çin... İle Baslayan Balık Yasaklanmış Oyüzden Moderatörler Adını Değiştirdi Sarıkanat Yaptı.
kartalda sarıkanat çaparisi sürpriz sonuçlar doğurabilir aslında, denemek gerek tabii. ben 1-2 kişiye rastlamıştım geçen hafta . Fakat sonuç alamadılar . Bu işte olmaz diye bişii yok. Denemek , araştırmak , tecrübe etmek gerek . Balık olmaz denen yerlerin balık yaptığı , iş çıkmaz denen takımların çok güzel sonuçlar çıkardığını duyduk , okuduk kaç defa . O nedenle önce denemek gerek , Bol şans.