balık tutma yarışması varmış link altta katılım şartları filan yazıyor http://www.kamader.org.tr/index.php...le&id=160:organizasyon1&catid=14&Itemid=47077 Tarih: 22 Nisan 2012 Pazar
Günün anlam ve önemini kavramış akıllı bir avcı dost. Tebrik ederim. Yani yarışma okadar cılızki googl'un bile haberi yok.
arkadaşlar ben izmit kocaeliden kartepe deki kamederin geleneksel şenliğnde alınan sonuç böyledir. Yaklaşık bin kişinin izlediği ve 180 yarışmacının katıldığı, renkli görüntülere sahne olan yarışmada en büyük balık dalında birinciliği Sakarya bölgesinden Aziz Topaloğlu 60 cmlik Turna balığı ile elde ederken, Kocaeli bölgesinden Ekrem Kurtoğluda 55 cm.lik Turna balığı ile en çok balık dalında birinci oldu. Dereceye girenlere çok kaliteli ve değerli olta takımı verilirken, yarışmaya katılanlara ise çeşitli hediyeler verildi.
Yarışma bence Organizsyon açısından gayet başarılıydı.Yöneticiler özveriyle çalışmakta,birşeyler ortaya koymak için çırpınmaktaydılar. Yarışmanın yapıldığı yer,hakikaten güzel tertemiz sulu bir ufak baraj gölüydü. Bende oradaydım.Çekilen resimlerden birisinde görülmekteyim. Avlak turna için ideal şartları içermekteydi. Yarışma balık acısında ise maalesef kısır geçti.Baş sebep ise suların halen soğuk olup,balığın tam manasıyla oltaya rağbet etmeye başlamamış olmasıydı. Diğer iki sebep daha vardı. , Bunlar bir evvelki gecenin Dolunay olması,yarışma gününün Hıdrelleze denk gelmesi dolayısıyla baraj çevresinin yarışmacılarla birlikte çok kalabalık hale gelmesiydi. Sevgiler
Hay azına sağlık Vedat abi. Kaç haftadır bu konu burda biriside çıkıp şöyle ağız tadıyla bişeyler yazmadı. Benim haberim olmadı yarışmayı kaçırdım. Ama mutlaka gidenler olmuştur kimse birşey söylemediği için yarışmadan haberdar olamadık. Teşekkür ederiz abicim. Rastgelsin.