kaş için yardım

Konu, 'Bölgeler' kısmında oner tarafından paylaşıldı.

1. oner

oner öner ekici

slm lar arkadaşlar ...tatlısuda turna avında azda olsa deneyimim var ..kaşık ve kasnak ile ..deniz avında deneyimim yok

tatil için 10 gün kadar kaş a gideceğim ..kaşta olta balıkçılığının yaygın olduğunu duydum ...o bölgede avlanmak için takımları kaş tarafından almayı düşünüyorum ( o bölgede kullandıkları malzemeler hakkında bilgili olabileceklerini düşünerek)..bulabileceğim yer varmı ...

yoksa yola çıkmadan kamış makina ..rapala ..gibi malzemelerimi tamamlayayımmı ...

öner ekici

ankara

2. oltacı_

oltacı_

Merhaba Öner bey,

İlk yazım yanlışlıkla sildim :(

Cennet bir köşeye gidiyorsunuz, Kaş yarım adasından çok noktada denemeler yapabilirsiniz, Kayalık olması hasebiyle taş balıkları açısından zengindir, dip balıkları vardır.

Orada balıkçılık açısından size pek yardımcı olacak bulman zordur, Turizm den gelirin yüksek olması balıkçılığın zayıf kalmasına sebep olmuş ve ufak kasaba havasınında etkisi ile fazla gelişmemiştir.

Malzeme bulmanız imkansız gibidir.

Tedarikli gitmesizi sağlık veririm.

Yem tedariki çok zordur. Dondurulmuş karides taşıma imkanınız varsa tavsiye derim ayrıca tavuk göğsü kullanacağınızdan av marketinizden çeşitli aromalar almanızda fayda var.

Rastgelsin.

3. oner

oner öner ekici

teşekkürler hamit bey ...deniz avı için 2 takım kamış ve makina alacağım ( oğlum ve kendim için )

takımlarıda ankaradan temin edip gitmek gerekecek sanırım ...bölgede sasi veya rapala ile avlanma mkanınız oldumu ..iş yaparmı

4. 56562

56562 xxx xxxxx

Merhaba,

Kıyıdan at-çek için pek ümitli olmayın. Ancak iyi araştırırsanız günlük kiralanan teknelerden birisini uygun fiyata kiralayabilirsiniz. Hem etrafı görmüş olursunuz hemde gezi sırasında sırtı yapma imkanınız olur. Bu mevsimlerde akya ve palamut tutulduğunu biliyorum. Akar boğazı tarafına gidebilirseniz şaşırtıcı büyüklükte dip balıkları tutabilirsiniz.

İyi Tatiller

5. oltacı_

oltacı_

Hakan beye katılıyorum, Kıyıdan at-çek disiplini ile balık almak zordur.

Tekne konusunda ise Kaş'ta şu an tekne kiralamak masrafı fazla diye düşünürüm ama yinede kısmet. Siz 2 tane tekne için ucuz olanından tekne için 160 cm gibi dolgu kamış bulundurun, eğerki tekne ile çıkarsanız güzel bir günce yaşarsınız.

Dolgu kamış 15,20tl gibi bir fiyatı vardır. Hele çocuğunuzla inşallah güzel bir ava imza atma olayını yaşarsınız.

6. oner

oner öner ekici

önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler ...artık bir günümüzü tekneyle avlanmaya ayırmamış şart sanırım ...kalan günlerdede akşamları kıyıdan sansımızı deneriz ...ben bir miktar rapala -sasi alayımda yanıma ..umarım sanslı çıkarım ...

öner ekici

1971