Bayramda kaşda olucam kıyıdan zaten şansımı deniycem kaşda tekne kiralayan telefon numarası bilen varsa alabilirim bide avlak yerleri bilgisi alabilirim tşk
Merhabalar bu yaz haziran ayında kaşta bulundum 3 günlüğüne. Kaldığım yer koyun sağında kalan Kaş Camping idi. Oradan birkaç balık yakalama deneyimim oldu ama çok uğraşmadım. Dönem itibari ile Kaş halkı tarafından çok sevilen "Sokar" balığı kıyıdan bolca yakalabilmekte idi. Ben de sokardan başka sadece hanos alabildim ama benimkiler çok iri değildi. Sokar balığını tanımıyorsanız oraya gitmeden önce forumda biraz araştırın. Sanırım fotoğraflarını görmüştüm. Zira iğneleri çok büyük acılara sebep olmaktadır ama önlemi hemen alınırsa tehlikeli ve kalıcı bir tehlikesi yoktur diye biliyorum. Bu arada bir yazışmada tedavisinin buz yerine sıcak su ile yapılması gerektiği yazılmıştır. Bunları yazıyorum çünkü kıyıdan olta ile avda muhakkak karşılaşacağınızı düşünüyorum. Maalesef avlak yeri ile ilgili çok yardımcı olamayacağım. Bu arada yöre halkı sokar balığının lezzetini çok sevmektedir. Benim deneme fırsatım olmadı
tşk teşekkür ederim bilgiler için sokar balığıyla yakından tanıştım ) eldiven taşıyorum artık yanımda