saat 3 ile 5 arası saray burnundan 3 no alba kaşık ile aldım allah bereket versin,, 2 tane de düştü kıyıda tutamadım içim gitti
afiyet olsun tüh bende bu gün bir takılayım dedim fırsat kactı baska bahara nerden bunlar kayalıkmı liman mı? neşat
borayto, sende yarın takıl.. Bu hal böyle 1 ay filan sürer sanırım. Sabreden muradına erer.. Bu lüfer boyları, akın akın gelir, gider.. Günü, saati filan olmaz. Elbet belli bir saatte bazı sebeplerden bazı yerlerde daha yoğun olurlar, ama her saat lüfer boyları saatidir bu önümüzdeki günlerde.. Mesele, bu sürenin her geçen günü, biraz daha küçüklerinin daha yoğunlaşacak olması...
Neşat arkadasim cok güzel av olmus tebrikler bu arada tavsiye ettiğin yerden sabah rapala aldım teşekkür ederim bilgi verdiğin için
yok sabah gidecem sarayburnuna 9cmlik olanlardan aldım...4 tanede daiwa marka rapala aldım satan arkadas balık seyrek olursa bunlar daha iyi iş yapar dedi senin dediğin gibi sepetin içindekiler 2.5 daiwa markalar ise 3.9 ytl... kendi aldığım rapala gözümün önüne geldi de iyi kazık yemişim
öğrenecez usta hesaplı yerleri masrafları azaltmamız lazım bu arada yarın bende oralarda olacam trabzon spor formalı bi erkek görürsen orqalarda çılgınca olta sallayan o benim işte
ee kayalıklara gideceksen sende görüşürüz orada gözüne 1.98lik birisi ilişti mi o benimdir bende de sarı yagmurluk var avatardaki gibi
tmm Neşat bağırırız valla bu arada bulmusken seni sorim kc gr kursun iş yapıo sarayburnunda ? ben akıntıburnu-arnavutköyden başka yerde rapala-kaşık kullanmadım da
bu gün 75 lik le attım akıntı yoktu ,, yeterli olur ,, he baktın sağa sola atıyo çok fazla 100 lük iş görürü her türlü
neşat helal olsun gene kapmışsın balıkları ellerine sağlık biz gidemiyoruz bari bizim yerimizede sen fazlası ile tut rastgele.............
Tebrikler bugün bende sarayburnu limandaydım. Çok Güzel palamut ve çinekop yaptı gerçektende. Belki yarında gelebilirim, gelirsem limana gelirim oraya uğrarsanız victory lacivert şapkalı şahış benim . rastgele cümleten