Herkese merhaba, Lüfer için Alba 3 numara sahte satınaldım, fakat gelen sahteler düz krom çıktı. Görsel olarak pek beğenmedim. Bende evde duran folyo kağıt ile kapladım bilmem iş görür mü? Üçlü iğneyede tüy ve sim ekledim. Umarım bu haliyle iş yaparlar. Ayrıca lüfer ve levrek içinde hazırladım sahtelerimi ekliyorum, bunlardan sadece popperla lüfer almak nasip oldu şimdilik. Hedefimde levrek var umarım herhangi biriylede bu dileğimi gerçekleştiririm. Hayırlı avlar..
bence çok güzel yapmışsın,böyle daha bir avcı olmuş kaşığın güzel sahtelerin var..son rapordan sonra sanırım aynı seriden popper takviye etmişsin diye düşündümhihi doğrumu düşünmüşüm
Böylesi lüfere daha iyi olmuyor, hatta birazcıkda kötü oluyor. Kaşığın iç (çukur) tarafına, ortasına kaşığın boyunun 1/3'ü kadar hologramlı folyo koymak bir miktar fayda ediyor, fakat çok fazla değil.
bana uzak olan bir merada lüfer deyil, kofanayı abidik gubidik malzemeler ile yakalıyorlar bana göre göre kaşıkların tamamı lüferde iş yapar..levrek için sağdan 2 kaşığı daha avantajlı görüyorum..o 2 kaşığın aksiyonu düz kaşıklara göre daha iyi..aynı zamanda görünümüde çok güzel..
Sizin o taraflarda olur öyle. Ama buralarda biraz zor. Sizin o civarda, kofanın en baba sahtesi, bildiğin tükenmez kaleme bir iki üçlü iğne takmaktan ibarettir. Fakat bizim burada yem balık bol ve lüfer nesli bir hayli seçici.