Selamun aleyküm.Arkadaşlarım abilerim hayırlı günler ben kaşık için bir malzeme buldum size danışmak istedim belki işimize yarıyacak bir yöntem.Uzatmadan konuya gireyim avizelerde kullanılan elmas şeklindeki malzemeler varya şimdi resmini koyamıyacağım ama şeffaf ve parlak elmas biçiminde yahut daha farklı şekillerde acaba bunlardan kaşık yapsak iş yaparmı?Hem güzel boyutlarda ve şekillerde hemde uzunluğuna göre ağırlığı gayet güzel mesela 5cm si 25-30 gr kadar var.Biraz ilginç oldu ama olmaz diyemedim ufak bir umut var vede bu şekilde işyapmasa bile üzerine kaşıklarda kullanılan hologramdan yapıştırılsa çok daha iyi iş yapar düşüncesindeyim sonuçta şekilleri güzel uzun ve birazda garip bir konu oldu resimini yükleyebilecek biri varsa aranızda yüklerse memnun olurum bilmeyenlerde görmüş olur teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
izlediğim videonun birinde adam havuça iğne takıp atçek yaparak turna avladı, bir başka ve dehşet verici videoda ise otlanın ucuna fotoğraf makinası (ufak falanda değil bildiğin büyük makina) bağlayarak yine turna avladı.. Ülkemizde ki turnalar her nekadar onlar gibi aç olmasada turna gerçekten güzel avcı bir balık onun için neden olmasın diyorum iş yapabilir tabiki.. aksiyonunun da fotoğraf makinasından iyi olacağına eminim ama yinede kullandığımız kaşıkların yerini tutmaz gibi geliyor bana fakat insanın kendi yaptığı kadar değerli ve eğlenceli olamaz tabiki.. içinde kalmasın kesinlikle dene derim taşın şekli de uygunsa çok güzel olur ve cıngıl cıngıl döne döne gelir senden sonra da ben dedemin avizesinden aşırmaya başlarım iş yaparsa Bu arada ben ilk turnamı vanilyalı sazan yemiyle yakaladım.. turna başka bişi yeterki farklı bişi görsün