arkadaşlar kaşıkla gölde alabalık avı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. kaşık oltası nasıl olmalı şamandıra ile kaşık arası uzunluk ne kadar olmalı. kaşık ile şamandıra arasına bir kanca bağlayıp yapay balık geçirsem ve at-çek yapsam nasıl olur.(misina köstek 0.15)?
Kaşıkta şamandıra falan olmaz. Aksiyonu bozacağı için fırdöndü de tavsiye etmem. Alabalık için dönerkaşığı direkt misinaya bağlayıp atabildiğin kadar uzağa atıp çekeceksin. Çeşitli renkleri denemekte fayda var.
arkadşlar verdiğiniz bilgiler için teşekür ederim, kaşıkta şamandıra filan olmayacağını bilmiyordum bir kaç küçük şamandıra hazırlamıştım gerek yokmuş. antalya ısparta arası karacaören barajında denemeyi düşünüyorum. alabalığın çok vurduğu duyduğum1-2 yer var, büyük bir baraj, suyu temiz, doğası harika aksu çayı üzerinde kurulu yapımı da 1989 da bitmiş, hatta dedemin mezarıda bu suyun altında kalmış. yalnız antalyadan 60-70 km içerde olmasına rağmen çok sıcak-nem çok yüksek, gitmeyi düşünenler olursa yazın ise akşm gitmelerini öneririm.
Arkadaşlar;kaşık ile denizde av yapılabilir mi acaba?cevaplarınızı bekliyorumayrıca sitede nasıl konu açacağım.yardım eder misiniz?