bu tür sahtelere yem takılmaz. aradaki farklara gelince. zannımca metal balık dediklerin açık deniz avcılığında kullanılan JİG denilen sahteler. kaşıklar ise daha küçük ve hafif olur. tatlısuda turna, levrek, yayın vs. için kullanılır. denizde ise lüfer, çinekop, palamut gibi balıklar için. jigler ise açık ve derin sularda büyük balık avında kullanılır bildiğim kadarıyla.
cok saol valla dırek mesaj atmıssın baskları bakıyo cvp bıle yazmıyo ben ankarada oturuyorum o zmn kasık almam lazım kurtbogazına gıdıcem amerıkan levregı var mıs
kurtboğazı değilde az ilerde eyrekkaya var oraya git orda daha çok amerikan levreği (persh)var . kırmızı tüylü çapari, veya küçük sahte solucan, yada 2 numara meps de olabilir. at ek usülü bolca tutarsın
Selim merhaba, sana pm atmış olmama rağmen cevap alamadığımdan buraya yazıyorum. açmış olduğun konu ve veya konuların tamamının açıklaması forum içinde bulunuyor. tek yapman gereken forum içinde detaylı araman yapman ve karşına çıkan konu ve bilgileri detaylı okuman, hiçbir araştırma yapmadan,okumadan araştırmadan kafanda en ufak bir fikir bile oluşturmadan konu açman forum içinde kirlilikten başka birşey oluşturmuyor. bundan sonraki açacağın konular daha evvel forum içinde defalarca işlenmiş konulardan birine denk geldiğinde silinecektir. bilgine,
Kurtboğazında kaşıkla turna tutarsın Levrek değil.. Levrek tutmak istiyorsan Sasi Yada Simli çapari al..