Pazar sabahı erken saatlerde çıktık yola o mera senin bu kumsal benim, vs.. derken hem işimiz gereği, hem yeni yerler görmekti, hemde ağır bir poşetle dönmekti amacımız. İnşallah dedik, attık ağzına gitsin boğazına derken arka arkaya geldi avlarımız. Rastgelsin hepimize.
Saolun arkadşlar, daha büyükleri size gelir inşallah, sahteler Volkanın dı yanımdaki arkadaş, sanıyorum strike Pro 11 cm civarı, bende silikon kullanıyorum bu aralar, ağzında kurşunlu olanlar, tek iğneli değil ama ekstra 3 lü iğne taktım silikonun içinden geçirip alt tarafına. Silikona balık geliyor ama, tek iğnede balık çok büyük değilse,yakalanma şansı azalıyor.Sürekli vuruş alıyoruz ama yakalanmıyor bende üçlü iğne taktımşu an için ii...
tebrikler güzel levrolar kandırmışsınız:hungry: suyun rengine bakılırsa levrek için biçilmiş vakitmiş.. bu sene ne oldu anlıyamadım,deniz berraklıkdan ödün vermiyor burda..hayal kırıklığına uğramış durumdayım..
Tebrikler tekrar güzel levrekler, Tekirdağ'dan rapor geldikçe kendimi tutamıyorum yerimde duramıyorum, belli oldu akşam suyuna olta atıcaz yine
Tebrikler Özkan. Güzel avlara devam... Bu arada T.dağ tayfası gerçekten coştu. Hergün 2-3 rapor yayınlamasak rahat edemiyoruz Aman maşallah diyelim de nazar değmesin
TEKİRDAĞ TEAM DİBİNİ ÇIKARDI LEVREKLERİN BEE, LEVREK BIRAKMADI DENİZDE BU TARAFA KOVALAYAN YOKMU TEBRİKLER AVINIZ BOL VE DAİM OLSUN RASTGELE
Tebrikler... Avın kralını yapmışsınız, bizim güneyde berrak-dalgasız denizlerimizde güneşlendiğimiz bugünlerde. :thumb: