Dengesi de fena değilse iş yapmaması için hiçbir sebep yok, bu tarz çalışmaları görmek beni gerçekten mutlu ediyor, tebrikler.
Önce tebrik ederim Ali emeğin için neden yaramasın ta kendisi zaten varsa dengeden yana eksik tarafını suya girdikten sonra gösterecek.Benim fikrimi sorarsan alttaki 3'lü biraz daha ufalt ayrıca da en arkaya bir tane ister
Bunun en güzel cevabını, sahteyi denemeye gittiğinde eminim ki kasnalar verecektir. Dengede sorun yaşayacak olursan şayet, üçlü iğnenin halkaya yakın kısmına bir kıstırma kurşun takarak dene. Ya da yaprak kurşunu sahtenin altına ufak lastiklerle gövdeden tuttur. Rast gele.
Ali tebrikler cok guzel bir calisma olmus. Yapici bir elestiri olmasi icin aklima gelen bir fikri soylemek istiyorum sana: 3 lu kanca yerine acaba bu ari'nin kic kismina icten tekli bir kanca yerlestirseydin(arinin kendi ignesi gibi) nasil olurdu?Bak simdi bir foto yukleyeyim buraya daha iyi anlarsin
teşekkür ederim. yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim. dengede çok sorun olacağını sanmıyorum da iğne yerleştirmesini çözememiştim. orjinal fikir KULL64 'den geldi. teşekkürler. orjinal. atalar dememişler boşuna akıl akıldan üstündür. teşekkür ederim.
Estagfurullah Sadece bir tavsiye.Ben olsaydim oyle yapardim bir dahaki sefere Ama inan bu da cok guzel Rastgele