kullanıcam haftaya bakalım iş görecekmi. işte 2 nolu alba star meps Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
sanada abi .tamam abi haber veririm ben göç beyli tarafında gümüş balığı ile kasna avlıyorum istiyorsana bi benim avlakta buluşalım abi kasna için süper avlaklarım var derede . 1 kiloluk kasnalar abi babam elle 500 gr yakaladı abi oralarda çok var abi .
Nerede yaptın, ne ile yaptın, ne avladın? Bir de merak ettim babanın takımı yok mu ki elle balık avlıyor?
şilede. ömerli barajı. vs vs babam suyun içine grip yayını hani elle yakalayanlar vardır ya abi babamda suya daldı eliyle balık çıkardı.
eğer avlağında kasna varsa. bu kaşıkla çok güzel avlar çıkarırsın... şimdiden raporlarını beklemeye başladım bile. bolşanslar.
Paşam benim sağolasın ben Bursa da yaşadığım ıcın o iş bıraz zor!Yine de sana bol bereketli avlar dilerimBirde gümüş baığıyla nasıl kasna yakalıyon bı anlat istersen
gümüş balığı derken abi inci kefalini kast etmiştim abi ikisinide avlıyorum abi öyle anlatmak istemiştim abi sağlıklıca kal abi bende bereketli avlar dilerim abi
Burada da aynı durum: Ders çalışman gerektiği halde buralarda eğleniyorsun gibi, vaktin bol anlaşılan. Şu soruları bir irdeleyiver bakalım ne çıkacak. "inci kefali" ne demek, nerelerde bulunur? Neredeyse her kelimenin sonuna "abi" demek, ne demek?
inci kefeali erzurumda blunan ve bazı akarsularda blunur abi . benim yaşadığım bölgede var özel avlağımda . abi saygıdan abi diyorum abi yanlış anlaşılmasın diye