merhaba abilerim ben kasna ve kyıdan spinn için kamış arıyorumda abilerim ikisine de uygun ikisindede tek olarak kullanabilceğim parçalı kamış varmı ?? şimdiden tavsiyeleriniz için teşşekküller fiyat aralığı 20-25-30
Var tabii. Olmaz mı? Aşağıdaki linkten 10-45 atarlı kamışları incele. Fiyatına göre. LİNK: http://www.avmarketi.com/asp/group/427/45GR-atarli-kamislar
Şu kamışa bir bak: http://www.avmarketi.com/asp/product/10418/FLADEN-ECO-210-10-40G-KOMPOZIT-2P-KAMIS
Yalnız balığı ne şekilde avlayacaksın, ne tür yem kullanacaksın bunları da yazarsan abilerin sana daha iyi yardımcı olur.
Meps ve rapala kullanacaksan sana en uygun kamış sanırım şu olur: http://www.avmarketi.com/asp/product/13875/PROFILINE-SPINNRUTE-160CM-2-20-GR Atarı düşük olduğu için 2 gram kadar olan hafif kaşıkları ve 20 grama kadar olan sahteleri atabilirsin. Ayrıca çok hafif olduğu için seni yormaz. Hadi rast gele!
Sametciğim, Çekeri yüksek ince bir misina kullanırsan (0,20'den az) yeterince uzağa atarsın diye düşünüyorum. Fakat bu konuda benden çok daha tecrübeli abilerin var (Zira ben at-çek işiyle bir iki senedir uğraşıyorum.), inşallah onlar daha iyi yardımcı olurlar. Bereketli avlar, canım kardeşim.